Birthday girl!

Har haft en mycket bra dag hittils. Lite surt att gå till skolan på morgonen bara, jag som är så van att jag brukar vara ledig men nej inte i år. Har fått lite presenter av mamma och pappa, nagellack, skärp osv. Resten blir det imorgon då mormor, kompisarna och John och Linn kommer! Ikväll ska jag vara med Moa och eventuellt Josefine får se var det bär av men kvällen ska nog bli lyckad endå!


Rush

Den här dagen har gått så himla fort. Späckad schema heeela tiden. Skola, plugga, ridning, nu ska jag och mamma ut på en joggingtur sen ska jag städa. Huh. Jag kommer vara död senare ikväll.


You spin my head right round right round.

Skolan är slut för idag och jag ska sätta mig och försöka skriva lite till på historia arbetet som ska in på fredag. Jag har tänkt att jag ska göra klart det tills imorgon så att jag inte behöver plugga på valborg (= födelsedag) och på fredag då vi är lediga. Valborg då, inga direkta planer. Skolan på dagen, sen hem och äta middag och få lite presenter och tårta sen blir det väl att man drar ut om inte vädret är lika pissigt som idag.


Från helgen



 


22.16








22.36

Idag var det verkligen helt sickt väder! Jättevarmt och jättesoligt och jag älskart! Jag, Moa och Josefine var på stan och åt glass och tittade lite affärer, åkte hem och tvättade min cykel (som nu är helt fri från målarfärg!!), åt asgod middag och sen ner på stan igen för att träffa Moa och Josefine. Vi tog en fika på Wayne's och satt och pratade och hade roligt. Lägger upp bilder imorrn. Ciao


22.03


Blev en sväng på stan med Moa


Äntligen fredag!

Vädret är underbart ute, det är fredag och ja kan det blir bättre? Det kanske det kan men det känns inte så nu iallafall. Efter skolan idag cyklade jag och Malin ner på stan och checkade nya Monki butiken. Det var packad med folk där. Jag köpte ingeting eftersom jag hade börsen hemma, tänkte också vänta tills den värsta Monki hysterin har lagt sig haha. Ikväll har jag inga direkta planer, ska träffa Moa sen får vi se vad som händer.


What's new.


Måndag

Första skoldagen på länge. Inte särskilt roligt och dessutom har vi ganska mycket plugg i veckan också. Efter skolan så gick jag, Angelica och Lena ner på stan och tog en fika på NK och lite shopping blev det också. Ett par solglasögon och en kofta. Nu sitter jag och pluggar om EU och hade tänkt att göra det i sisådär 20 minuter till för sen är det 90210!

Utkast: Sista lovdagen ...

Sista lovdagen idag. Viss del av mig vill gå tillbaka till skolan, det är ju inte särskilt långt kvar till sommarlovet nu men samtidigt skulle det inte vara fel med en veckas lov till. Igår var jag, Moa och Josefine och åt middag på Eurasia. Ett bra avslut på lovet helt enkelt.


Torsdag

Är hemma från stan nu. Var inte så roligt att gå runt på stan när det snöar och blåser så..Köpte iallafall en ring på H&M. Sitter här och äter upp de sista godisarna från påskägget nu och tänkte se lite tv. Hejs

Onsdag

Mina fötter är iskalla efter att ha varit ute och grillat med några kompisar. Nästa gång blir det seriöst att ta på sig skoterskorna! Imorgon ska jag vara med Moa som jag inte träffat på en vecka nu. Ska bli roligt. Vi hade tänkt oss att ta en tur ner på stan iallafall!

Bloggtorka

Har ingeting vettigt att skriva om egentligen. Jag har varit hemma sen i måndags men inte haft nån lust att blogga helt enkelt. Bilder från fjällen kommer in senare för min brorsa lånar min dator för tillfället.

Påsklov

Äntligen lov! Ska bli så himla härligt att komma upp till fjällen. Vi åker någon gång i eftermiddag och kommer hem på måndag tror jag. Nu har jag packat allting, hålller på att ladda mobilen, kameran och datorn så jag är så gott som klar.
Glad Påsk!

Vad hände med våren?

Seriöst, det är nästan snöstorm här i Umeå. Vad händer? Jag fyller år om 24 dagar och då får det banne mig inte vara någon snö kvar!


Candy

Nu har jag pluggat i nån timme sådär och tar nu en liten paus. Sitter nu och äter det sista godisarna sen bion igår. Jag köpte somsagt en väska i fredags men nu har jag bestämt mig för att byta den, har haft lite beslutsångest de senaste timmarna. Men mamma hjälpte till och sa att den andra som jag hade tittat på var snyggare så det är bara att gå till stan imorrn efter skolan och se till att jag får byta den.

13.16

Godmorgon eller gomiddag bloggen! Vaknade för en timme sen typ och sen dess har jag hunnit duscha och ätit lunch. Nu ska jag börja med den vanliga söndags göran, nämligen plugg. Inte så peppad men vi går ju bara skola måndag till onsdag så att jag ska nog klara den här sista veckan endå sen blir det påkslov!

Slumdog millionaire

Vilken helt underbar film alltså. Den förtjänar verkligen alla dom 8(!!!) Oscarsstatyetter som den fick. Ni som läser det här måste verkligen ta och se den. Lätt värt dem 100 spännen man la ut på den!


Hello

Hej igen. Har verkligen blivit super dåligt på det här med uppdateringen. Men nu är det ju helg och allt och snart lov så då kanske det blir lite mer av bloggandet. Idag har jag varit på stan med Moa. Vi åt först en jättegod nachotallrik på Wayne's sen mötte vi upp min mamma på stan för att köpa en jacka. Så nu har jag en ny jacka och det känns asbra. Jag är less på min vinterjacka nu och än tycker jag det är lite för tidigt för skinnjacka. Iallafall för mig för jag fryser så jäkla lätt! Ikväll tror jag det blir bio, får se vad det blir för film. Jag vill se Gran Torino, Slumdog Millionaire eller Milk.







13.45

Hade halvdag idag så vi slutade tio i tolv. Riktigt härligt, vi hade då bara spanska, gympa och matte. Jag har varit hemma ett tag nu och ätit, varit ute med Tova och gjort bort lite spanska. Ska försöka göra klart min svenska uppgift nu sen får jag se vad som händer. Tänkte åka ner till stan förut för att titta på en jacka som jag hade sett på BikBok men jag kände bara hur all ork försvann ur mig. Och vädret är inte det bästa heller, det småregnar typ. Inte okej!


RSS 2.0