I'M WRITING YOU A SYMPHONY OF SOUND




HALLOWEEN

tänkte dra en liten snabb uppdatering här. igår var jag och angela hemma hos mig och såg skräckisar och åt kakor, mysmys! kvällen är fortfarande ett stort frågetecken..får se vad som händer helt enkelt. happy halloween!


NONBELIEVER

har precis bytit om till vanliga kläder även fast jag varit hemma i några timmar men jag måste säga att det är ganska skönt att gå runt i skoluniformen hemma, den är ganska bekväm hehe! blir så förbannad på min kamera, jag ahr försökt hitta en funktion så man kan ta svartvita bilder, sepia osv men har inte hittat det så jag tittade i handboken och där står det precis hur man ska göra och det står att kameran ska ha svartvita funktioner men tror ni det finns eller? näääe. den symbolen som finns i handboken finns inte på min kamera. blir bara så himla störd. haha näe nu till lite gladare saker, imorgon har vi bowling på gympan hihi. förra veckan gick våran gympalärare igenom hur man bowlar i en och en halv timme haha. Ikväll efter middagen ska jag till banken och ta ut pengar så jag kan betala en del av skidresan till wisconsin i januari, peppad!!



MONDAY'S BLUE

måndag igen och jag har jättemånga läxor som ligger och väntar på mig men jag orkar inte. min kropp vill inte lyda. nu är iallafall skolan pyntad med massa döskallar, häxor, pumpor och spindelnät så nu taggas det halloween här! sen har jag massa grejer som måste betalas in bl.a till skolan och skidresan. annars då, måndag vilket innebär one tree hill och gossip girl = kvällen är räddad!

RANDOM



 


SLEEPY

nu är helgen i princip över, eller jag har ju hela söndagen att ta död på men....aja ni anar inte hur avundsjuk jag är på er hemma i sverige som har höstlov! orkar inte skriva så mycket om vad vi gjorde, ni får en bunt med bilder istället! Okej, nu sa nancy till mig att jag måste vara klädd och klar att åka om ca 40 minuter. bilder senare, promise!


I'M GLAD

fredag och jag är ledig, superduperunderbart skönt! vi ska åka in till st louis om några timmar och gå på nån rund bio, svårt att förklara. får berätta när jag kommer hem. imorgon ska vi tillbaka till the city och shoppa och klockan fem ska jag vara på skolan för att titta på när cheerleaderna har nån benefit för bröstcancer och på söndag är det churchpicnick så helgen är fullspäckad av roliga grejer och nästa helg är det halloween, taggar! såg i skolan igår att dom har dekorerat hela korridoren med spindelnät, stora pumpor och häxor!!

14.33

blogg.se segar apa så jag orkar inte skriva så långt. halfday idag vilket innebär att vi bara går till halv ett. jag, laura, hennes värdbror och värdpappa åt lunch på los cabos. yummiiiie. annars har dagen varit helt ok hade dock två prov varav ett av dom kan ta sig nånstans.

PICTURES





WHAT IS AN AMERICAN

hitills har engelska lätt varit bland dom tråkigaste ämnena ever, men idag fasiken vad jag garvade alltså. läraren skrev på tavlan ba: "what is an american?" sen skulle vi svara på det och han tittade på mig och laura och jag ba: "a person who is fat, loves fastfood, big cars and listen to country" och alla börjad garva inklusive mig haha. sen började dom snacka om hur america är värsta supernationen och då gjorde laura värsta minen och läraren ba: "oh you should just have seen lauras face" och alla börjar rågarva igen hah....sen började en kille i klassen ba: "jag gillar andra länder typ canada, europa är värsta coolt" haha stupid även fast han förklarade nästa sekund att han visste att europa inte var ett land! haha hoppas att ni fattade nåått


BORING

nu har laura flyttat och det känns ganska skönt faktiskt även fast det kommer bli ganska tomt. men hon kommer följa med mig hem efter skolan varje dag för hennes nya värdbror har footballträning varje dag efter skolan så. igår gjorde jag inget speciellt på dagen, spelade cluedo, guitarhero, mariokart osv. på kvällen så åkte vi på en dinnerauction, först åt vi middag sen var det aktion eller vad det heter. när vi kom hem var jag helt död, jag tror jag hade feber för jag frös hur mycket som helst och min kropp var helt öm. idag så har jag varit i kyrkan, städat rummet och pratat med pappa. måste egentligen plugga men jag orkar inte. så drygt.

 


TGIF

fredag igen och här sitter jag och är dötrött. jag har blivit förkyld igen, jag har inte ont i halsen men min kropp och mitt huvud är helt dött. om en timme ska jag på borgias sista homegame. det blir min allra sista footballmatch på borgia, sorgligt!!

EARRINGS



ÅHVILKENHÄRLIGDAG

den här dagen har flytit på bara bra. känns som måndag men då blir jag så glad när det faktiskt är torsdag. efter skolan kom stephanie och hennes kompis och hämtade upp mig och laura och vi åkte och tog ut pengar. sen släppte dom av mig på skolan igen där jag gick på cheerleadingpractise för att prata med deras coach om mitt jobb som cheerleadingmanager (ja, jag tog tillslut det erbjudandet. är dock fortfarande arg på mig själv för att jag inte tog upp cheerleadingen i början). efter det åkte och köpte glass med hundarna. när vi väl var hemma väntade ett ett mycket efterlängtat paket från mina älskade päron!! det innehöll jeans, kvarglömda trosor (hihi), hoodie, nagellack, böcker, västerbottenost, knäckebröd, nya lars winnerbäck skivan och godis. ikväll blir det hemmagjord pizza till middag sen blir det nog wii spelande. måste träna, måste träna. suger nämligen på att sorters tvspel...


THE HOUSE





DET GÅR BRA NU

jag älskar att vara ledig. jag har inte gjort nått speciellt men jag älskar bara känslan att vara. har hunnit se american pie (köpte de tre första filmerna igår hahaha) 90210, ätit lunch och glass. just chillin' you know. ska försöka sätta mig och skriva en liten uppsats om den svenska sjukvården som jag ska läsa för min theology klass, gissa om jag längtar eller vad...


HMMMMM

äntligen är denna skoldag över. sjukt kallt överallt, hallåå stäng av ac:n?????? det är ju höst!! imorgon är jag ledig, sjukt skönt. ska bara slappa, kan endå inte ta mig nånstans eftersom att jag varken har körkort eller bil. och alla andra går i skolan och gör nått prov.


HOMECOMING

blev visst ingen updatering igår. men nu så!











IT WAS A GOOD NIGHT

sitter nu och lyssnar på coldplay och har precis laddat upp bilder från kvällens bravader på facebook. Det var riktigt lyckat och framförallt roligt! Vi gjorde oss iordning hos angela och sen åkte vi och tog en massa kort och sen vidare och käkade middag på applebees sen iväg på homecomingdance, sjukt coolt när dom utsåg homecoming king and queen och allt. jag är helt slut nu, klockan är halv ett så jag ska försöka sova nu. Laddar upp massa roliga bilder imorgon!
xoxo


PEPPPEPPPEPP









PICTURE



haha scary eye!!!!


WONDERING

innan jag kom hit uppskattade jag verkligen inte sverige och umeå tillräckligt, men nu när jag är här i usa så känner jag hur bra sverige egentligen är. jag saknar friheten jag har hemma. tex efter skolan i sverige kunde jag göra vad som helst, drog ofta en runda på stan, fikade med kompisar osv men här måste jag vänta på skjuts och sen hem och samma visa varje dag. här är det en massa klubbar och allt som man ska gå med i för att kunna göra nått på fritiden. och vad jag än ska göra här måste jag be om skjuts, så man är inträngd på nått sätt. men jag gillar det här endå, vissa dagar önskar jag att jag vaknade upp hemma i umeå istället för washington, missouri. men nästan varje dag tänker jag på hur himla mycket roligare jag har det här en hemma, för här är det någonting nytt nästan varje dag!
xxxx


TTTTUESDAY

okej, bowling är inget för mig. hela den club bowling består av freshmen killar och kommer jag någonsin bli vän med dem eller någonsin hänga med dom? nej aldrig. så nope, ingen bowling..som ni kanske har märkt så har jag svårt för att bestämma mig för vad jag ska göra. men nu har jag faktiskt bestämt att jag ska gå med i spanishclub sen no more. tydligen så gör man inte så mycket där och angela är med i klubben så det ska nog gå bra. måste bara ta och prata med läraren imorgon. haha jag är världens största tönt. ajaaa. ikväll ska jag fixa mina naglar och se på 90210 sen måste jag åka och köpa nya skor för jag kan ju inte gymma i keds heller!

MMMONDAY

Hallå där! Idag efter skolan idag så åkte jag och tränade, så himla skönt. Blev ungefär 45 minuter, jag ska försöka fortsätta med det några gånger i veckan. Påväg hem ringde mamsen så vi pratade ett tag, mysigt. Pappa åker till L.A på torsdag så han har packat med sig några saker hemifrån som han ska skicka och han ska även ta med sig en västerbottenost så här i huset ska det bakas paj! Nu blir det alldeles strax One Tree Hill och Gossip Girl sen blir det sängen och vila inför en ny dag helt enkelt. Vill att det ska bli helg nu för helg=homecoming!! Excited! :D

SUNDAYFUNDAY

Varför ska helgen gå så fort? Känns som att jag inte hinner göra nått ju. Igår åkte vi på Walmart (mm, där jobbar världens snyggaste kille och jag skojjar inte) och köpte Ben&Jerrys för 3 dollar, helt sjukt vad det är billigt sen åkte vi hem och såg Confession of a schopaholic. Idag ska vi på någon kyrkmiddag där det tydligen ska vara galet med folk, jag hoppas maten ska smaka iallafall.





SCHOOLPAPER




HAHAHAHAHA


SLEEPOVER

Hej bloggen. Sitter här och äter lite leftovers bestående av pasta med kyckling och soltorkade tomater. Igår sov jag och Laura över hos Angela (tjej från skolan). Vi stannade först på rue 21 och shoppade lite smått sen vidare till hennes hus och umgicks natten lång!





UPDATE

seriöst ingeting händer i mitt liv just nu.. i brist på annat kan jag berätta lite vad jag gjorde i skolan idag. min junior advisment lärare frågade mig för hundrasjuttioelfte gången vars jag kom ifrån och om laura fortfarande bodde hos mig..dryg eller vad. på american history så frågar en kille i min klass: vad är en potato bar? läraren ba det är en stor potatis och han säger tillbaka vaa ska vi bara få en storpotatis till lunch. men nej den är såklart fylld med massa annat grejs. när lektionen nästan är över pratar alla killar fortfarande om den feta fyllda potatisen...haha sjukt kul vare iallafall. var och gymmade i morse, jag är stolt!!! :D

 


RSS 2.0