DET ÄR INGEN VANLIG DAG...

Idag fyller min fina pappa år ♥, 50 till och med! Så förutom att jag har varit i skolan och skrivit nationellt prov i matte b så har jag ätit alldeles för mycket smörgåstårta, marängtårta, kakor och godis. Glad onsdag!!

GIVE MEEE

Från acne

YOU WANNA FEEL HOW IT FEELS?

Söndag idag. Har faktiskt inte den vanliga söndagsångesten idag, vet inte varför men känns jävligt bra! Idag har jag hunnit med att lämna in min engelska analys, varit på bloppis och hälsat på Moa på sjukhuset och sen avnjutit en god lunch med Hanna därimellan. Nu - matte B plugg...
Önskar att det var soooool

NÄR KOMMER VÅREN?

Jag blir så himla less på detta väder. Blåst, molnigt och lite snö och hagel på det. Härligt. Det är sjukt hur vädret påverkar en egentligen. Nu vill jag bara ha sommar och sol!


HEJ

Slötittar på grymma O.C, pillar på min engelska och väntar på att tiden ska gå. Har haft en dryg dag men kvällen ska förhoppningsvis bli bättre då jag ska på Wayne's och träffa Moa innan hon ska opereras.
Jag och Hanna och våran fina tårta som vi så kärleksfullt bakade till Vevve igår!

BABBEL

Jag kom på mig själv med att sitta och läsa mina gamla blogginlägg, jag har ju endå haft den här bloggen i nästan två år nu. Det är sjukt hur tiden går fort egentligen, vilket får mig att börja tänka på USA. Innan jag åkte tänkte jag att 10 månader är en riktigt lång tid och visst kändes det ibland som att tiden gick otroligt sakta när jag var där men nu har jag varit hemma i nästan lika lång tid som jag var borta. Ibland får jag ett riktigt USA sug, kan vara någon speciell mat eller bara själva känslan av att vara där. Livet var inte en dans på rosor där, det var mycket saker speciellt för mig som bodde i en otroligt kristen familj som ibland gjorde att man blev riktigt less. Jag tycker det är skönt att ha en familj där man kan skämta om lite dittan och dattan och "släppa" loss medan jag ibland kände där borta att man inte riktigt kunde släppa loss lika mycket som kan göra här hemma. Men jag hade endå en helt undebar familj där! Jag älskar verkligen mitt liv här i Sverige för att jag och alla mina vänner har en så stor frihet här och vi kan i princip göra vad vi vill, om man jämför med USA så tyckte jag att man kände sig så instängd där. Vet inte riktigt varför jag skriver den här osammanhängande och ganska ointressanta texten. Det är förmodligen inte så många som läser detta heller men jag kände bara för att skriva av mig lite, det är ganska så skönt ibland.

KVÄLLSPRAT

Jag tyckte att jag kände mig duktig ikväll som både har hunnit baka brownies och gjort ett litet ärende åt mamma men när jag tänker efter så skulle kvällen har varit ännu mer produktiv om jag hade satt mig ner och pluggat lite matte och hunnit åka och träna en sväng..Jaja det är en dag imorgon också för nu har min hjärna lagt av för ikväll så inget plugg nu inte. Nu ska jag titta checka någon bra serie hade jag tänkt sen klockan nio sitter jag bänkad framför Grey's Anatomy med mina nybakta brownies. Gött!

SISTA DAGEN AV LOVET...

Började dagen med en prommis i solen med Moa
Sen åkte jag på kalas för att fira Linn som fyller år imorgon. Då fick jag träffa denna sötis!
Och denna! Nu ska jag njuta av de sista timmarna av mitt sportlov genom att gå på The King's speech med mamsen och papsen.

FREDAG HELA VECKAN

I onsdags var det middag hos malla sen blev det TC. Sjukt skoj kväll, inte så roligt dan efter dock hehe...

BRA DÄR

Igår skulle jag och Mallan ta en promenad och vi skulle ner på stan en sväng, men den lilla prommisen misslyckades och jag kom hem med halsbandet nedan och ett par jeans.. Vi är såå duktiga!

ONSDAG

Det är redan onsdag, nu har typ halva lovet gått...Hursomhelst tror jag att detta kommer bli en riktigt bra onsdag. Nu ska jag smått börja måla lite på mitt rum och ikväll blir det middag hos Malin och sen utgång!

TRE BILDER FRÅN HELGEN


DEN DÄR KATE


HEY OVER THERE

Nu har jag sportlov. SÅHÄÄÄÄR skönt känns det! Inviger mitt lov med att vara med Vevve och Hanna plus en massa gottis. Hare!

RSS 2.0