SJUKT SKÖNT

Känns som att vädret är nått jag alltid skriver om, men kan inte låt bli att fullkomligt älska vädret som vi här här i Missouri nu!



PAKET


Fick ett litet paket av mamma och pappa därhemma. Vad det är jag jag se på fredag!!


26 April 2010

Efter en väldigt lugnt och skön helg är det nu en ny veckan att ta tag i. Läxor, prov och  min födelsedag är det som står på schemat i veckan. Nu börjar det verkligen dra ihop sig här. Vi har inte ens en månad kvar av skolan, så nu börjar alla lärare att prata om exams och projekt som ska göras. Kan fortfarande inte fatta att detta utbytesåret snart är slut. Har jag verkligen varit borta i 10 månader?

INSPIRATION


www.stockholmstreetstyle.feber.se


PJUCKS


sjukt fina. måste köpas snarast!


MONDAY

Är så sjuuukt trött nu. Kom hem från Omaha vid halv ett igårkväll och klockan ringde kvart över sex imorse så det blir bums i säng efter Gossip Girl ikväll. Omaha var iallafall riktigt kul. Nancys syster Veda bor där och det var hennes dotters första nattvard. Plus att det var en liten födelsedags middag för Nancys mamma som fyllde 85 förra helgen!

OMAHA










SES PÅ MÅNDAG

Imorgon bitti åker jag och Nancy till Kansas City där vi möter upp Stephanie sedan bär det av till Omaha, Nebraska. See you all on monday!

WHAT TO DO?

Jag är sjukt less på mitt hår. Min utväxt från mina slingor sen förra våren är inte en vacker syn. Ser jäkligt skabbigt ut. Det måste klippas snart igen känner jag. Var typ en månad sen nu men det ser endå slitet ut som tusan. Blir typ en akuttid till frissan och sen kanske lite hårfärg från Walmart eller nått för detta håller inte!



LLLLOVE IT

Jag fullkommligt älskar vädret här. Jag plockade sallad från trädgårdslandet i eftermiddag, hallå det är april?! Har varit en väldigt skön dag. Älskar halvdagar! Jag, Jamie och Laura åt lunch på Tacobell sen åkte vi till Target och bara cruisade runt lite i det lovely weather ♥


KOMMENTERA!

Vill bara säga att jag älskar att ni kommenterar, så kommentera mera helt enkelt. Ställ frågor eller vad som helst! Alltid roligt med respons! Idag hade vi våran sista mass, eller gudstjänst för i år. Shit, det här året börjar gå mot sitt slut! Snart hemma!

SÖNDAG

Musikalen igår var bra. Den hade sina roliga stunder! Vi åt middag i ett område i St Louis som är kallat The Hill. Alla italienare som bor i St Louis bor där och det är italienska resturanger i varenda gatuhörn. Maten var iallafall väldigt god. Söndag idag och jag måste ta tag i lite läxor osv, får se hur det blir. Lockar mer att sitta ute på verandan i solen! ciao

HÄRLIGA LÖRDAG

Min helg än sålänge har varit ganska bra. Jag och Laura köpte biljetter till Legally Blonde the Musical till min värdmamma Nancy i födelsedags present. Henne födelsedag är egentligen på onsdag om jag inte minns helt fel, men musikalen är ikväll på The Fox i St Louis. Ska bli roligt. Måste bara rota fram nått ur garderoben som jag kan ha på mig ikväll. Ha en bra lördag allihopa!


Laura, Nancy, Angela och jag(snygg dubbelhaka) innan homecoming


TISDAG

Hallå tisdag. Idag är det sista dagen av mitt springbreak. Ska bli roligt att komma tillbaka till skolan men att gå upp klockan kvart över sex på morgonen känns inte så taggat. Ni därhemma har väl lov hela denna vecka också?
Jag lovar att lite bilder ska komma snart snart snart, om jag inte hittar min kamera denna vecka så blir det en tripp till Walmart för att köpa en ny. Så håll ut!


THE LAST SONG

Jag var och såg The Last Song ikväll med Laura och Nancy. Fyfasiken vilken fin film, tummen upp till Miley Curys. Vissa kommer tycka att jag är tokig, men det var faktiskt en av de finaste filmer jag har sett. Halva filmen bölade jag! Så people när det kommer till Sverige: GÅ OCH SE DEN!!!


GLAD PÅSK

Glad påsk på er allihopa! För visst är det påskafton idag? Jag har precis varit ute på gården och plockat påskliljor som nu sitter så fint i köket. Det är helt underbart väder här, tänk vad glad man kan bli för lite sol och värme! Förlåt för en mycket tråkig blogg men min kamera är fortfarande försvunnen.


BLÄ

Det är jättevarmt och härligt här i Washington idag. Det är 82F vilket är 27C. Helt otroligt. Förövrigt har jag en riktig äckel/fuldag. Jag skulle byta kläder till någonting som inte va så jädrans varmt men då insåg jag att jag har inga vårkläder..Jag vill bara raka av mig håret och gå naken nu, nästan. Tur att vi ska åka och shoppa i helgen. Laterrrr

RSS 2.0