18.53

Nu är bara två veckor kvar i skolan och sen sommarlov, gaah vad jag längtar. Har några prov kvar nu men det är bara att kämpa på in i det sista. Och om en vecka ska jag klippa mig och slinga håret. Ska bli jäkligt skönt. Mitt hår är hur slitet som helst och äntligen kommer jag få tillbaka min naturliga hårfärg!


22.23

Onsdag. Hade två lektioner idag, svenska där vi inte ens hade en lärare och gympa. Ganska så ovärt egentligen. Har varit på ridningen idag också som var riktigt roligt, vi red ut! När jag kom hem åt jag middag, for ut på en springtur, pluggade lite och såg på Grey's. Det var btw huuuur bra som helst idag. Jag grät och grät typ hela tiden. Låt inte Izzie dö!!!! 


Sommaren är här!

Det är så sjukt bra väder idag! Jag och mamma har precis varit ute med Tova på en långpromenad och jag som gick i jeans och hoodie höll på att dö av svett. Nu har jag dragit på mig shorts och t-shirt och sitter på altanen och enbart njuter!


my baby

Back!

Är hemme från stugan nu. Kom hem igår kväll och möttes av strålande sol här i Umeå. I stugan var det regn, åska, och hagel. Idag ska jag och Josefine gå på Moas teaterföreställning sen ikväll blir är det ju kulturnatta. Ska bli riktigt roligt!






Helg!

Nu är det helg, så himla skönt. Slutade tjugo i ett idag så det blev en riktigt slapp dag idag. Har bara slappat hela eftermiddagen, sett nya avsnitt av Gossip Girl och 90210 som förövrigt var as spännande. Jag är en riktigt tv-serie geek. Om en timme ska jag cykla till hippo på ridning sen åker jag till stugan. Tror jag kommer hem på fredag. Ha en bra helg!


The greatest!

Såg precis senaste avsnittet av One Tree Hill. Jag antar att det är det sista för säsongen, vet dock inte om det kommer en till säsong för det här avsnittet var ett perfekt avslut för serien. Ahh ni måste se det!!!


19.28

Nu är äntligen mattenationella bortgjort och det känns great! Har skrivit lite på min samhällsinlämning också så nu är jag en bit på vägen iallafall. Fick ett riktigt fett brev från STS idag där det stod i princip allt de sa på mötet och lite till. Nu ska jag bara läsa igenom häftet några gånger så att jag printar in det i hjärnan.


Måndag.

Kursprovet gick åt helvete, iallafalla den andra delen. Jag suger på spanska helt enkelt.


Igår



I torsdags.




Det närmar sig nu!

Idag var jag på STS avresemöte. Höll på i typ fyra timmar så jag är ganska så less kan jag lova. Fick reda på princip allt jag behövde veta om avresan, hur jag ska bete mig mot värdfamiljen, skolan osv. Så nu måste jag se om mitt pass fortfarande fungerar eller om jag ska fixa ett nytt, måste även gå till banken och se hur det blir med mitt bankomatkort borta i staterna.

Thursday I don't care about you

Blir verkligen aldrig skrivit något här. Men här kommer en liten update från veckan. Har haft nationella prov i matte som är lika med plugg, plugg, plugg. Jag och Moa var iallafall duktiga och pluggade tillsammans i tisdags. Vi har spanska kursprov på måndag som också innebär en massa plugg. Blir skönt med kortvecka nästa vecka. Nu blir det TV, hejs!


Shop til' you drop

Sundsvall i helgen var jätteroligt. Blev en massa shopping men jag orkar bara visa upp skorna jag köpte.






Det rullar på.

Måndag igen och massa plugg. Tur att det bara är fyra veckor kvar. Fatta så skönt med sommarlov! Och sen efter sommarlovet bär det av till USA. Exciting!

Torsdag.

Snart helg! Ska blir rikigt skönt. Jag och mamma åker till Sundsvall imorgon efter skolan och kommer hem på lördagkväll någongång. Har typ aldrig varit i Sundsvall i hela mitt liv så det här blir säkert roligt. Nej nu måste jag rusa, ska träffa Moa klockan sju. Hejs!

Trött.

Tisdagg..Suck säger jag bara. Drygaste dagen i skolan, regn ute och massa plugg. Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, är sjukt trött. Sen blir det Desperate och Lost.

Valborgbilder








Saturday.

Valborg var superroligt! Mycket trevligt folk osv. Igår var kompisarna här och fikade, sen kom John, Linn och mormor. Dem åt middag här sen kom grannarna hit efter middagen och fikade. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska ner på stan för att köpa mig ett par nya converse. Får se hur jag gör. Någon som vill gå med mig?  

RSS 2.0