??????

Tidigt imorgon åker jag iväg övr helgen och kampar med min värdfamilj, deras familj och deras vänner. Kommer hem på måndag, vilket också är dagen då mamma, pappa och mormor kommer hit. Jag vet inte om jag kommer ha tid eller ork att blogga mer. Kanske blir det ett inlägg under nästa vecka, kanske inte. Så nästa gång jag skriver kanske jag sitter hemma i älskade Sverige, Umeå!


SIX FLAGS

I lördags åkte jag, Stephanie och Laura till Six Flags. Det var verkligen hur skoj som helst!





ONSDAG

Jag har världens drygaste förkylning. Min röst låter som en kille i målbrottet så jag försöker bara ta det lungt så att den förhoppningsvis är borta tills helgen då jag ska ut och campa med min värdfamilj och massa annat folk. På måndag kommer mamma, pappa och mormor. Behöver jag säga att jag längtar? Kan inte fatta att jag ska få se min familj!


MY 2ND CARDINAL GAME






FASIKEN VAD BRA


+++++


SUMMERBREAK/SOMMARLOV

I just wanted to say that my summerbreak have now officially started! OMG SCHOOL IS OVER...never more saint francis borgia.


DOGGG

Måste bara ta och visa en bild på en grymt söt hundvalp. Patrick och hans flickvän köpte förra veckan denna lilla mops kallad Wilbur. Söt eller vad? Förlåt för alla hundbilder som jag alltid lägger ut, men jag är typ omringad av en massa hundar all the time, vilket inte är helt fel.


HEY MONDAY

Ny vecka nya tag. Känns som denna vecka kommer bli rolig. Imorgon ska jag gå och se när the Cardinals spelar igen. Ska bli roligt och tydligen ska vädret bli bättre tills imorgon också. På onsdag är det en allra sista skoldagen. Min sista dag i ett amerikanskt highschool. Lite sorgligt, men fy fasiken vad skönt med sommarlov! Och på lördag ska jag och några vänner åka till Six Flags som är ett nöjesfält och åka massa bergochdalbanor. Blir nog ganska bra det.

STEPHANIE'S GRADUATION

Denna helg var det Stephanie's graduation. Hon har tagit sina masters, vilket är som en fortsättning på college. Så i torsdags tog vi bilen till Springfield och var med på hennes hooding ceremony och själva graduation på fredagen.




Själva "hoodingen"




Graduation






SLEEPY


Detta är anledningen till varför jag inte kunde sova inatt..


PERFECTION



Har äntligen hittat de perfekta jeansshortsen. Blev dessa från Abercrombie & Fitch och massvis med annat när vi var och shoppade i lördags.


SLINGATTT

Nu var det nästan två veckor sen jag slingade håret, men här får ni en bild på det hela. Syns kanske inte så mycket, men nu är det iallafall ingen ful utväxt!


KANOT





Lite bilder från i torsdags då vi var ute med kanoterna. Det slutade inte så lyckat då Bella bestämde sig för att ställa sig upp i kanoten..Haha

TORSDAG

Long time no see. Denna vecka har gått så fruktansvärt fort. Kändes nyss som om det var måndag. Och nu är det bara två veckor kvar sen väntar ett långt och härligt sommarlov. Igår hade jag en riktigt härlig dag faktiskt. Efter skolan åkte jag, Laura och Jamie och köpte dricka på donken sen åkte vi ner till älven och satt där på en brygga och bara njöt av solen. När jag kom hem åkte jag och John och köpte en morsdags present till Nancy och jag köpte lite smycken till mig själv. Sen blev det bara hem och jobba på mitt housing and interior design project och sen äta middag. Efter middagen åkte jag och Nancy och köpte en ny skrivare så jag kunde skriva ut alla bilder till mitt project. Sen blev det bara hem och göra det och vips var klockan runt tio och gick till sängs.

SVAR

Svar till anonym: På min skola går det ungefär 400 elever.


LITE PRESENTER



TACKAR OCH BOCKAR

Vill bara säga tack för alla fin gratulationer både på här på bloggen och på facebook, saknar er alla. Nu är det bara 34 dagar tills jag kommer hem igen. 34 dagar!

DAGEN EFTER

Nu är jag arton, japp japp japp! Gårdagen var jätterolig, blev middag på Los Cabos med Abby, Laura, Angela, Thomas, John och Nancy sen blev det tårta hemma hos mig. Kvällen avslutades med att jag och Laura gick och såg The Back-up plan på bio.


Laura och Abby

Laura, Abby och Angela

Thomas (Angelas b-friend), John och Nancy




RSS 2.0