Nytt och fint

Nya Levis 501:or som jag fick av mamma häromdagen. Sjukt snygga dock lite små, men lär nog bli väl använda i sommar endå!

AVIATOR

Fick de här brillorna när mamma och pappa kom hem från London. Jag är såhäääär glad!

Jag minns bara allt det bra

I fredags hos Sophie. En lyckad förfest med goa tjejer men en mindre lyckad utgång senare.

Någonting fint

Köpte det här fina nagellacket för någon dag sedan. Är för en gång skulle sugen på lite färg! Annars så rullar livet på. Igår blev det en sväng på Pipes med vänner och idag står plugg, körlektion och tv-serier på schemat.

saturday,sunday

bilder:malin
I lördags blev det middag och lite party hos mallan med en massa trevligt folk. Söndagen spenderades mestadels i sängen med min dator och plugg för att sen hänga med moa och bella ett tag på kvällskvisten. Skön helg, helt klart!

PÅ ÅTERSEENDE

Jag har inga nya bilder att visa, även om jag skulle ha det så skulle jag inte orka lägga upp dom. Min kamera tar fula bilder så man blir gul och ser helt blank ut i ansiktet, min design på bloggen är ju snygg också...Vi ser när vi ses nästa gång helt enkelt.

några från helgen


GULD

Sunsdvall Dragons har precis vunnit sm-guld i basket! GLAD!!!

TRYING

Okej. Så i helgen blev det utgång som faktiskt var lyckad, fyllde år igår och det blev en skön dag med familjen och en chillkväll med vänner, idag har jag haft födelsedagsfika. Så en liten uppdatering.

HELGEN SOM VAR

nDen här bloggen borde egentligen vara Hannas, den är ju fan bara bilder på henne.......

RSS 2.0