TVÅ BILDER FRÅN HELGEN

I helgen drog jag till Lycksele med några sköna bönor. Där blev det lite födelsedagsfest, utgång och annat skoj och såg Brolle på hotellet, coolt eller vad?

IPHONE 3GS

Har äntligen gått och köpt mig en ny telefon!

I was made to believe i'd never love somebody else

sitter just nu och väntar på att maten ska blir klar sen så ska jag och vevve åka och gymma. Efter det blir det att se sista delen av Flickan som lekte med elden. Spännande!!

NY FAVORIT

Detta är mitt nya favoritprogram. Helt klart! SVT leverar!

SOOONDAAG

Söndag igen. Har försökt att plugga lite matte men det gick inge vidare. Igår blev det en lugn kväll hemma hos malla med sophie och sofie. Var ju egentligen tänkt att det skulle bli en liten roadtrip till lycksele över dagen idag men pga bajsvädret var vi tvungen att ställa in det så nu ska jag sätta mig och se första delen av Flickan som lekte med elden hade jag tänkt. xx

TJENA

Hoho fredag imorgon. Fan vad skönt! Hade tänkt att dra ner på stan efter skolan och köpa hårfärg och eventuellt gå och fråga efter lite jobb om det inte är alltför mycket folk men det lär väl det vara..Annars har jag inte mycket planerat för helgen. Later

FÖRÄNDRING

Jag är sugen på lite förändring, typ färga håret brunt eller nått. Får se hur det blir! Förövrigt så har jag haft en bra helg. Middag och utgång i fredags med massa brudar, lördag blev det chillkväll hos Moa och idag har jag varit hemma och lekt med Filippa och bakat halloncupcakes!

typ nått sånthääär

PEARL HARBOR

Sitter och tittar på kanske världens finaste film någonsin. Åh vad den är bra!

CRAP

Skitdag. Hoppas att kvällen kommer att göra mig gladare för då blir det nämligen middag och sedan utgång för att fira Moa som fyller 19 imorgon!

RSS 2.0