VILKEN DAG

Jag har haft en riktigt dryg dag. Först spanskaprov som inte gick så överdrivet bra. Det var svinkallt ute, så det var ett helvette att cykla från draggen till mimer och sen hem från mimer. Och matte b kan ju bara gå och ta sig någonstans...Är ju stört svårt.

n

FÖRSTA ADVENT

Känns konstigt att tänka att för ett år sedan var jag i USA vid den här tiden. Då var det Thanksgiving firande och så åkte vi och köpte en julgran. Mamma och pappa ska till mormor och försöka hitta en gran idag tror jag det var, men jag ska träffa Anna och Hanna på stan och gå på skyltsöndag. Blir myyys! Nej, nu ska jag rycka upp mig. Måste duscha och plugga español. xx

YEP

Igår blev det utgång med mina fina vänner. Vi trotsade snökaoset och gav oss iväg till 5ive. Kvällen var heeeelt ok, jag var lite smått less i slutet och less på sämsta musiken hehe, men det var endå en bra kväll!

ONLY TIME

Sitter och försöker plugga till mitt svenskaprov på torsdag. Går väl sådär, känner mig så sjukt omotiverad på skola just nu. Less är bara förnamnet. Hursomhelst så lyssnar jag på Enya för att bli lite mer koncentrerad och kom på att jag är väldigt sugen på att se Sagan om Ringen filmerna....Måste ses snarast! Later

SHIT, I MADE THE YANKEE HAT MORE FAMOUS THAN A YANKEE CAN

Idag har jag hunnit umgåtts med bästa Moa, vi fikade krämbullar, mackor och te. Åh så mysigt det var! Jag har städat här hemma så duktig som jag är och efter middagen drar jag upp till Umedalen hem till Hanna och crashar hennes mammas 50-års fest. Haha nädå, men Hanna lockade dit mig med Singstar!!! Haha

I MISS YOU I MISS YOU

Jag saknar USA så sjukt mycket idag.

DO IT

Hade en lektion idag, eller lektion var det ju inte riktigt heller. Eftersom det är utvecklingssamtal så måste man gå på någon aktivitet. Var iallafall där i 40 minuter sen drog jag hem. Nu har jag hunnit äta lunch och ska börja städa lite i mitt rum. Juste ikväll blir det ju Harry Potter, fan vad kul!

TARE LUGNT

Hallå där! Det var längesen jag hade en sån här lugn helg. Idag har jag och mamma varit och köpt en ny vinterjacka åt mig, jag köpte en present till pappa och en ny mössa sen träffade jag Vevve och drack lite kaffe och åt pepparkakor. Mysigt! När jag kom hem lagade jag en super smarrig middag och gick ut med hunden en stund. Resten av kvällen är ett frågetecken, får se vad den bjuder på helt enkelt!

OREO OREO OREO

Sitter för tillfället och äter en massa Oreos, alltför många nästan men fasiken vad gott det är!

RIGHT NOW

Tänkte ta och lite skriva här för en gångs skull. Går lite halv trögt med bloggningen just nu. Ska iallafall iväg och träna om en liten stund, blir en halvtimme core och sen en timmes bodypump. Men först en liten prommis med voffen!

SUNDSVALL

Nu kommer lite bilder från helgen då jag och Hanna åkte och hälsade på min brorsa i Sundsvall!














CORONA

Nu funkar min kamera igen så här kommer ett gäng bilder från gårkvällen!







RSS 2.0