SUNDAY

Ännu en söndag här i Amerika. Och det är strålande väder ute. Önskar att jag kunde dra till en skidbacke nu, det skulle sitta fint. Men istället sitter jag här och lyssnar på massa gamla O.C låtar och sådär. Inte så dumt det heller. Jag väntar också på att mamma och pappa ska ringa så vi kan sätta datum för när dom ska komma hit. Exciting!


WEDDING

Nu är jag hemma från bröllopet och jag är helt slut. Det har varit en väldigt rolig dag. Roligt när man får klä upp sig och så. Jag hade på mig en svart klänning från Forever 21 som jag köpte igår. Nästa vecka är det ett till bröllop så det blir bara på med finkläderna igen. Orkar inte köpa en ny klänning så jag drar nog på mig samma kännning med byter nog smycken och sånt. Hoppas ni alla har haft en fin lördag! Bjuder på en älder bild, ser så himla trött och äcklig ut nu haha.


AT THE MALL

Igår efter skolan åkte vi somsagt och shoppade. Och på det mallet vi åkte till så finns det en djuraffär. Ni vet en såndär riktigt amerikansk djuraffär när hundar är i glasburar och så. Sorgligt. Jag såg en huuuuur söt Pomeranian som helst så vi tog ut den från sin bur och kelade med den ett tag. I'm in love!



TORSDAG

Hej, torsdagen är typ redan över och imorgon är det fredag och dressdownday!! Efter skolan åker vi till St Louis och shoppar och på lördag ska jag på bröllop. Känns som att det kommer bli en rolig helg. Idag hade jag cheerpractice och det var himla roligt. Och om en stund ska jag ut och äta med Nancy och hennes vänner, vad gör man inte för att äta ute? hehe. Sorry för tråkiga inlägg på sistonde men det är bara tråkiga vardagliga grejer som händer så.


25 JANUARI

Hejsan kära vänner. Måndag igen. Var på dåligt humör imorse när jag vaknade och även när jag kom hem från skolan för att jag fick vänta där en timme på skjuts men humöret vände när jag såg att jag fått paket från mamma! Det var ett lååångt brev choklad, lakrits, tidningar, tidningsurklipp, en cd med massa bilder och massa små biler också. Jag älskar såna där små övveraskningar. Tack världens bästa mamma! Dock så gick min "tandställning" sönder litegranna pga av den sega lakritsen, men whatever jag kommer alltid att älska lakrits!!




TGIF

Denna fredag började inte så bra, jag hade ont i halsen imorse när jag vaknade och jag hade tre prov idag. Men innan 4th period så kändes det bättre igen. Efter skolan åkte jag hem och beställde ett par UGG boots för 82 dollar! Sen begav jag mig till skolan igen där alla cheerleaders åkte till Pacific för match. Både JV och Varsity vann deras matcher. Varsity är OBESEGRADE! Kan ni vinna state i år igen tack? Innan vi skulle åka hem så väntade en otrevlig övveraskning. Nån jäkel från Pacific hade sparkat in dörren på en av våra bussar så den gick inte att åka i, men som tur var så hade typ alla föräldrar där som var och tittade på matchen så i slutändan var vi bara 10 cheerleaders på den andra bussen på vägen hem. Skööönt! Nu ska jag lägga mig i sängen och se ett avsnitt av Greys!



NEW ORLEANS











MANIKYR



MEMPHIS



















TUESDAY AFTERNOON

Hej! Äntligen är jag tillbaka. Ganska skönt att sova i sin egen säng men tråkigt att komma tillbaka till vardagen. Idag är det tisdag, cheerpractise som vanligt trodde jag så jag stannade på skolan och bytte om osv sen klockan halv tre så är fortfarande ingen där. Fick nyss reda på att min coach hade ett möte. Surt! Så istället för att vara i skolan och göra en massa stunts så ska jag lägga upp massa grymma bilder från helgen!

SO LONG

Idag åker jag och en massa andra utbytesstudenter till New Orleans men först blir det ett stopp i Memphis för att gå och se GRACELAND, hur coolt är inte det? 



Memphis

New Orleans


LISTA IGEN

OM DIG
Namn - Hanna Frank
Bor - Just nu Washington MO, men vanliga fall i älskade UMEÅ
Syskon - 2 bröder
Ålder - 17
Född - 1992
Ögonfärg - Blåa
Längd - 170
Sko storlek
 - 38/39

Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - Oxe
Hårfärg - Mörkblond eller ljusbrun hehe
Födelseort - Umeå


DAGENS:
Saknar - min familj, mina vänner, min hund!
Kläder - mjukisdress
Godis - mammas kolor

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp - säger bara en sak : BORING
Tycker du om godis? - självklart
Hur många gånger i veckan äter du godis ? - varierar från vecka till vecka
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - om jag är på humör så gör jag det
Är du nöjd med ditt förnamn - jadå
Tycker du att du själv är smart - helt ok smart, inte i matte dock
Vad är det sämsta hos dig - vet inte, vad tycker ni?
Vad är det bästa hos dig - oftast glad!
Har du bra självförtroende - vissa dagar
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - 1 timme kanske
Du tycker om att vara med det andra könet? - ja
Känner du dina grannar - japp, har man bott i samma hur sedan man föddes så gör man det
Gillar du skolan - vissa dagar är skolan toppen, vissa dagar är inte så toppen
Har du någon gång skolkat - japp
Spelar du något instrument - nej, men önskar att jag kunde spela piano!
Sporter/aktiviteter du har gått på - fotboll, dans, ridning, innebandy
Har du några tatueringar - nej, men vill gärna ha en eller två!
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - många!
Tycker du om djur - älskar djur, speciellt min hund!!


BRUKAR DU...
Sova - jag älskar att sova
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - nej
röka - har hänt
Lita på folk - ja, på alla mina nära och kära

Drömma mardrömmar - händer väldigt sällan

Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - ibland...
Vilja dö - nej

HAR DU...
För många vänner? - har alldeles lagomt många vänner
Någon psykisk sjukdom? - nej

Skadat någon? - inte med mening
Färgat håret - jajamensan
Några piercnings - öronen
En dator - japp
Gjort bort dig rejält? - har hänt några gånger


ÄR DU...
Snäll - ja det tycker jag väl
Snygg - ibland
Söt - haha alltid
Kort - nej
Klantig - händer väl!


SÖNDAG

Hej söndag. Söndagar är alltid så demprimerande på något sett. Vet inte varör men så är det. Det är jättefint väder i dag. Lagomt kallt och strålande sol och lite snö på det. Helgen har gått så himla snabbt, det gillas inte. Men på fredag drar jag iväg till Memphis och New Orleans. Det kommer att ägaaaaa!!!!!




SNOWDAY




SNOWDAY, PLEASE?

Skulle egentligen vara på skolan just nu och börja värma upp med alla andra cheertjejerna innan basketmatchen men pga den eventuellt kommande snön så ställdes alla matcher in. Kändes ganska skönt för jag är helt mör i kroppen efter gårdagens träning.

I skolan snackade alla lärare och elever om snön som tydligen ska komma ikväll och det ska inte bara bli ett litet snöfall utan det ska bli rena rama snöstormen. Jag hoppas verkligen att snön kommer, skulle vara hur nice som helst med lite ledighet (sova).


2010

2010 är här och jag känner på mig att det kommer bli ett himla bra år. Har typ fem månader kvar här i staterna nu, sen kommer nog mamsen och papsen hit och hälsar på. När jag kommer hem så är jag arton (!!) och jag kan leva livet. Vill dock inte hoppas för mycket för då kommer jag bara bli besviken, men det ska bli ett grymt år hursomhelst!

THE ARCH




MONDAY

Nu är första skoldagen efter lovet avklarad. Jag var hur trött som helst imorsen men det gick över efter ett tag. Den här terminen kommer jag ha riktigt roliga ämnen så ingen av dagarna kommer kännas tråkiga. Idag, blue day, har jag english, foods, housing and interior design och geometry. Imorgon, gold day, kommer jag ha spanish, american history, theology och buissnes and law. Pratade nyss med mamma och pappa och det är alltid lika roligt. Skönt att få höra röster hemifrån.

TRÖTT

Har massvis med grejer att uppdatera om men nu vill jag bara njuta av dom sista timmarna av mitt jullov, lovar med inlägg och bilder imorgon.

RSS 2.0