Text

Sitter och dricker en kopp kaffe och njuter av min håltimme. Hade tänkt att städa rummet och plugga lite NK B men känner just nu att jag inte har någon ork alls eller lust...Blir kanske ett avsnitt av Svenska miljonärer istället. Min helg var förövrigt över förväntad. Hade en störd utgång i fredags, bakis lördag som slutade med pizza och chillkväll i min soffa och i söndags åkte vi ett gäng till Boda Borg.

5 år!

I torsdags var vi på kalas hos Filippa. Kan inte fatta att lillpluttan har blivit 5 år redan!

Mitt i veckan

Råkade på någotvis sträcka ryggen igår när jag och Hanna var och tränade. Var svårt att sova då oavsett hur jag la mig så gjorde det ont, men känner mig endå förvånadsvärt idag pigg trots lite sömn! Annars har min dag bestått utav skola, gått en promenad med mamma och Tova, pluggat, lagat middag och sett 90210. Senare ikväll blir det förhoppningsvis en till promenad men med Hannis och Vivvi.

Hehe redo för party i somras...

Söndag

Både igår och idag har jag hängt med dessa sötnosar. Byggt båtar, varit på bröllop och haft myskväll är lite vad vi har gjort. Idag har vi firat Albin lite smått med tårta och presenter eftersom han fyller år på torsdag men då är han tillbaka i Sundsvall igen.

Normala...

Corona i fredags. Roligt, men är fortfarande inte helt såld på Corona alltså!

Middag

Igår åt jag middag med dessa brudar plus Bella och Hanna. Mysig dag!

If God had an Ipod I'd be on his playlist

Hos Veven i fredags.

Let's hug it out, bitch

Och så var det måndag igen. Blä. Så känns det. Min måndag blev lite bättre då jag fick se sista avsnittet av Entourage. Men vad hände med slutet egentligen? Känns lite tomt nu när det är slut måste jag säga, kommer sakna Turtle haha! Nu ska jag rycka upp mig och städa rummet, måla naglarna, gå en prommis med hunden och sedan ett pass bodybalance.


Men så bra


Fredag på Corona

Sjukt rolig kväll med härliga människor. Resten av helgen var också riktigt bra. Blev en visit på stan, lördagskvällen blev
ganska lugn för min del och igår blev det träning och barnvaktsittande följt av film med mamma och pappa på kvällen.

Igår

Blev kaffe med Moa på Wayne's igår. Mysig kväll! Ikväll blir det däremot Rebecca och Fiona på Corona lär ju bli skoj!!

RSS 2.0