RANDOM


Jag och Elizabeth på Wal-Marts parkering



sliiten


BORGIA KNIGHTS

Hallå. Äntligen hemkommen från familyreunion där vi spenderat hela dagen. Mycket nytt folk, så jag är helt slut i huvudet. I fredags var det peprally på skolan vilket innebär att lektionerna är lite kortare sen i slutet av dan samlas alla elever i gympahallen och där är det olika lekar mellan de olika skollagen. Tex football, cheerleaders och soccer. Sen spelar band och cheerleaders har en liten uppvisning. Efter skolan så gick jag och Laura, en finsk utbytesstudent som jag är med och anmälde oss till Club Tennis så nu på torsdag ska vi spela tennis efter skolan. Som tur är behöver man inte vara duktig, det är bara på skoj man spelar så. Efter det följde Laura mig hem vi åt middag osv, sen drog vi på årets första football match. Jag var helt lost och fattade ingeting. Men Borgia vann tillslut, yey!





MUSIC

Lite låtar som ligger på Billboard:

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Jay Sean feat. Lil Wayne - Down
Jay-Z, Rihanna and Kanye West - Run This Town
Drake - Best I Ever Had
Hotel Room Service - Pitbull
Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good Girls Go Bad
Och en låt som jag helt enkelt inte klarar av är Big Green Tractor med någon artist.

Knock you down

Hej, äntligen en dag värd att uppdatera. Idag på skolan hade vi årets första mass, en slags gudstjänst. Alla elever samlades i gympahallen där kören sjöng och det var värsta korset i mitten och allt. Sen tog man nattvarden, eller inte jag då men alla andra. Jag behöver inte ta det eftersom jag är utbytesstudent och dessutom inte katolik. Men det var rätt intressant att bara sitta och titta på. Bättre än vanligt lektion iallafall. Efter skolan såg gjorde jag läxa osv, sen kom Elisabeth och hämtade upp mig och vi åkte först till Sonic och köpte slush sen vidare till Hubbet Sport och Wal-Mart. När vi skulle åka ifrån Wal-Mart och åka och forstätta våran shoppingtur och äta middag så startade såklart inte hennes bil. Men efter lite hjälp så var den tillslut igång, åkte hem efter det eftersom vi inte visste hur länge bilden skulle hålla och hennes mobil var död. Men jag fick mig lite basic shopping på Wal-Mart såsom tops och nagellack. Kom hem och åt lite enchiladas och nu sitter jag på mitt rum och ska göra theology läxa..Imorgon så får vi ha vanliga kläder i skolan om vi betalar en dollar. Yes! Men jag får inte ha håliga jeans, för uringade tröjor eller sandaler. Det blir nog converse, tisha och jeans för min del.

Day after day

Ännu en dag i USA har gått. Skolan rullade på som vanligt, blueday idag och ni vet ju vad jag tycker om blueday. Jag har inget ämne med nån jag känner och på lunchen känner jag ingen heller. Efter skolan fick jag skjuts av en kille som heter Vincent och hans kompisar vi stannade på Sonic och köpte slush, denna gång blev det en cherryslush och det var ett riktigt körsbär i hihi. Jag fashineras varje gång av deras frukter i slushen! När jag kom hem pluggade jag som vanligt, har prov på torsdag i Introduction to art och jag vill gärna ha ett bra resultat på det provet, är halvt rädd för läraren. Inte rädd, men hon är allmänt konstig och läskig. Legally Blonde går på TV senae ikväll så jag ska nog sätta mig och se den filmen sen blir den bums i sängen för klockan ringer imorgonbitti klockan 06.15.


-








24 augusti

Ännu en dag i skolan avklarad. Känns otroligt skönt. Det ligger dock några läxor på sängen och väntar på mig. Men spanskan har jag redan gjort bort. Idag innan vi slutade träffades alla nya elever på skolan och fick Borgiacookies och mjölk och så berättade vi lite granna om oss själva osv. Skön avslutning på dagen, och vädret är på topp ute. Lagom varmt och sol. Love it! Känns som om det kommer bli en lång och dryg skolvecka men jag har en fullspäckad helg att se fram emot. Fredag är det årets första Footballgame och min första amerikanska fotbollsmatch. På lördag är det family reunion med Nancys släkt så det blir nog trevligt.


23 augusti







YES

Tänkte bara meddela att min internet nu funkar, jag är glad!

Saturday

Hej bloggen! Igar efter skolan akte jag och Nancy till ett snabbmatstalle som heter Sonic och kopte dricka det var happy hour sa det var lite billigare, jag tog en strawberry slush som var hur god som helst. N'r jag kom hem s[g jag att der var riktiga krossade jordgubbar i den! Det var ca en halvliter slush ocksa, den var BIG! Efter det akte vi till kyrkan dar hon skulle traffa ett brudpar. Nancy  brukar hjalpa brudpar med dekorationer till deras brollop osv. Vi akte hem och jag gjorde en av mina tusenmiljadermiljoners laxor. Sen drog vi till Los Cabos och at middag. God mexikansk mat, jag tog pollo loco. Kycklingfile med ris, guacamole, tortilla och salsa. Awesome! Efter det akte vi till Wal-Mart och jag fick antligen kopa mig en kamera! wohoo, den ar ra snygg. I love it. Men jag kan inte fa batteriet att ladda. Sen akte jag Elisabeth och hennes kompis Hannah pa bio och sag  The Timetravelers Wife, har den kommit till Sverige an? Det var en bra film, inte den basta men helt klart sevard! I eftermiddag ska vi pa nagons 50ars fest, tydligen ska nagra fran min skola vara dar sa det blir nog bra.


Torsdag!

Svar pa lite fragor. Pa blueday har jag english, introduction to art, mixed chorus och theology. Theology ar typ religion, om den katolska laran. Och jag som inte ens ar katolik. Jag haller verkligen inte med om allt som de tycker och tanker. De ar helt emot abort osv. Men jag haller alla mina asikter inombords. Pa gold day har jag geometry, vilket jag garna skulle kunna byta bort, american history, PE (gympa) och spanisch. Jag har faktiskt lart mig att tycka om spanska. Jag ar i en liten enklare grupp an jag var i sverige sa jag behover inte jobba lika hart sa det ar ganska skont! Natt amne maste ju vara latt. Gympan ar ratt rolig, haha vi gor typ ingeting. I forrigar nar vi hade tennis sa bollade vi med ett tennisracket for oss sjalva i over en timme. Haha.


KRANGEL

Hej! Mitt internet pa min laptop funkar inte, Patrick maste har tagit med sig nagon sladd eller natt nar han flyttade..Det suger verkligen, men vi ser val om det fixar sig. Idag var det riktigt varmt ute, vilket jag ar glad for. Skolan var sisadar, gillar inte blueday. Jag har bara massa dryga amnen da. Och jag maste maste maste kopa en kamera, ska se till att gora det i veckan. MASTE. Vi har atit jattegod pizza har idag, yummi. Fick pizza till lunch ocksa men den har var mycket godare. Jag har inte sa mycket mer att beratta. Ett flummigt inlagg jag vet, om nan har nagon fraga sa fraga pa!!


Måndag

Sitter i min säng och försöker göra lite läxor men jag kommer hela tiden på massa andra saker jag måste göra. Det regnar galet mycket ute. Har typ aldrig varit med om så mycket regn. När jag blev hämtad i skolan sprang jag till bilen som kanske var 30 meter bort och när jag kom in i bilen var jag dyngsur. Så ni kanske fattar hur mycket det regnar? Det åskar och blixtrar också. Creepy. Nej, nu SKA jag göra läxa. See u lataaah


Helgen!

Hej bloggen. Har haft fullt upp hela helgen. I fredags for jag, John och Nancy ut och åt. Vi åt på ett ställe som heter Landing. Man ser ut över älven som går genom staden. Mycket gott. Efter det åkte vi hem och jag, Nancy och Patrick åkte till Wal-mart och köpte massvis med grejer som han skulle ha med sig till college. Jag skojar inte om vi var där i över en timme! I lördags så åkte jag coh Nancy först in till downtown Washington och tittade på lite gamla affärer och gick på farmers market sen åkte vi hem och förberedde oss för resan till Columbia där Patrick ska gå på college. Det var grymt där, bara en massa lägenhets hus med bara college studenter, pool, beachvolley plan osv. Riktigt grymt. När vi kom hem åkte vi vidare till deras kompisar som hade haft en babyshower för deras dotter som ska ha barn i oktober. Efter nån timme åkte vi hem och såg på Deja Vú. Idag så var vi först i kyrkan som ja, ja. Jag vet inte vad jag ska säga. Stod där bara som ett fån men det gick ganska fort. Åkte hem åt en asgod frukost bestående av blueberry pancakes, korv och fruktsallad. Sen tog vi bilen och hämtade upp Nancys mamma och åkte till St Louis och hälsade på ett par släktingar som hade fått varsit barn. Supergulliga verkligen. Och nu sitter jag här hemma och har gjort lite läxor, pratat med mamma och pappa och hunnit catha upp med lite vänner från Sverige. Där nere sitter dem och spelar spel, så har tänkt att gå ner och joina dom så dom inte tror att jag har dött eller nått!
xxxxx



Mitt rum!

Chillin' in the U.S




TGIF

hallåhallå, jag kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. Har suttit och skrivit lite mejl till mina päron och stter och tittar på that's 70's show. Skolan idag gick mycket bättre, de var lite roligare ämnen och jag känner mig mera hemma och jag vet vars jag ska nu. Det är väldigt varmt här idag, ungefär 30 grader kan jag tänka mig. Nästan varmare kanske. Jag vet att ni vill att jag lägger upp bilder men jag har inte köpt en ny kamera än, blir kanske på söndag eller nått. För imorrn ska vi åka och lämna deras yngsta son Parick på college så hela dagen är typ uppbokad. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi skulle ut och äta italienskt om jag inte minns helt fel. När jag har fixat en nya kamera så tror jag att det blir lite roligare inlägg och lite mer för mig att skriva. Men håll ut! Bye


Washington, Missouri

Hej allihopa. Sorry för kass uppdatering! Har gått första dan i skolan idag. Jag var nervös inför varje klass jag hade, usch. vi har block scheman så timmarna är en och en halv timme långa. Och vi har fyra lektioner per dag. Så det är rätt okej. Vi har blå och guld dagar så det är ganska enkelt att lära sig dem. Ett schema på det gudliga och ett på det blåa om ni fattar. Jag trivs bra i min familj. De är jättesnälla och har ett stort fint hus. Jag vill inte sitta här vid datorn för länge, känner mig lite osocial. Men blir nog en uppdatering imorrn också. Byyyeeee!!!!

Last goodbye

Nu är allt klart. Ska äta sista middagen med familjen på länge. På menyn står potatis och kötbullar, mums. Lyssna på den HÄR. SEE YA!!!

Dressed in love

Hej bloggen. Nu håller jag på att packa ihop det sista, jag har vägt båda väskorna och dom vägde båda sisådär 13 kilo så jag kan proppa in lite mer kläder. Var på stan idag och växlade pengar, köpte sockar och ett fodral till datorn så nu ska jag vara väl förberedd. Har varit ute på en promenad med Tova så hon fick bada i älven, usch vad jag kommer sakna henne..Emelie, Frida och deras mamma ska komma förbi i eftermiddag och säga hejdå. Den här dagen vill jag egentligen bara ska ta slut, det är så jobbigt med allt avsked. Jag låter som en tönt nu men blä..Jag uppdaterar innan jag åker till flygplatsen! xoxo

En långkörare

Det är helt sjukt, galet, roligt, sorgligt och ja allt att jag åker imorgon. Eller jag åker ju inte direkt till USA men jag åker från Umeå, mitt hem, min familj, min älskade hund, mina vänner, min skola. Min hjärna har fortfarande inte riktigt smält att om två dagar befinner jag mig i det stora landet i väst, mitt nya hemland för ett år. Redan nu känns det faktiskt som att familjen verkar super. Alla verkar jättetrevliga och att dem har haft en utbytestudent förut gör saken bara bättre för då vet dem vad dem håller på med haha. Och dessutom har dom sagt flera gånger hur mycket dom längtar tills att få träffa mig, och jag känner precis samma sak. Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite av känslorna som fullkomligt väller över. Middagen gick bra, sa hejdå till mina kusiner och min mormor. Som tur är så kommer John och Linn med barnen till flygplatsen imorgon. Där kommer också Moa vara. Och mamma, pappa och Albin såklart. Känner just nu att jag inte kommer kunna hålla gråten borta imorgon. Känns som att jag skulle kunna börja gråta nu bara för att mitt huvud är helt fullproppat med tankar och känslor. Galet säger jag bara. Nu ska jag och min älskade mor se Da vinci koden sen blir det sängen och imorgon börjar äventyret!!

Last night

Jag hade väldigt roligt igårkväll. Precis så som jag hade tänkt mig, maten blev god och mina vänner är helt klart världens bästa!! Jag kunde hålla mig från tårar enda tills jag sa hejdå till Anna och Hanna. Då kom det några små tårar..Ja usch, vad det är jobbigt att säga hejdå till alla. Idag blir det med släkten.




Jag och Malin

16.07

Nu har jag hunnit städa, läsa ut Da vinci koden, diskat, hjälpt mamma att göra efterätt och smått börjat packa lite. Mamma och pappa har varit och köpt en till resväska till mig så imorgon och på måndag kommer dagarna bestå av att packa. Jag vill verkligen ha med mig allt. Till och med mina kära O.C boxar, men jag får faktiskt lov att lämna dem hemma. Om jag inte har nämnt det tidigare så är min kamera helt kapput så jag har inga roliga bilder att bjuda på. Ska köpa mig en ny så fort jag landat i U.S. Nu ska jag ta en dusch och börja göra mig iordning inför kvällen, det kommer bli awesome. Sista natten med gänget!

Saturday morning

Har varit i stugan och spenderat lite tid med min familj. Vi badade, åt god mat och var på Lycksele djurpark. Ville ta med mig alla djur därifrån, dom är så söta. Idag ska jag börja packa lite smått och städa för ikväll kommer mina älskade vänner på en liten "hejdå-middag". Det kommer blir jätteroligt och jättesorgligt. Men jag kommer ju tillbaka, tänker inte flytta för all evighet!

It's getting closer

Nu är biljett till Arlanda från Umeå bokad så på måndagkväll lämnar jag Umeå och kommer tillbaka om cirkaduis 10 månader. Dagen efter, alltså på tisdagmorgon så lämnar jag Sverige och landar senare på kvällen på St. Louis flygplats och möter upp min värdfamilj. Allt jag kan säga är: WAAAA. Att om en vecka är jag i USA och lär känna min nya familj. Spännande!

I made it

Vad hade jag att vara nervös för egentligen? Ingeting. Min värdmamma var jättetrevlig och jag tror att jag kommer trivas superbra där. Nu är bara frågan när det bär av. Hoppas på den 11:e så jag inte behöver missa skolstarten. Och vet ni? Jag kommer bli en senior, yey!



Min blivande skola

Nervös

Ska ringa min värdfamilj runt ett, kan ni gissa om jag är nervös? Jag är helt skakig, egentligen borde jag inte vara det jag ska ju bo med dom i nästan ett år men ändå. Men efteråt känns det nog bättre. Önska mig lycka till!

SO FINE

Idag har jag varit på Noliamässan med Malin. Det var verkligen hett där så vi åkte hem till mig efter ett tag och åt lite glass och satt vid datorn dumma som vi var haha. Ikväll ska jag vara med Moa, får se vad vi hittar på för nått. Har också fått reda på att jag måste ha skoluniform i skolan som jag ska gå på. Jag tycker faktiskt att det ska bli skönt, då slipper jag fundera ut vad jag ska ha på mig varje morgon. Kommer börja garva första gången jag sätter på mig den!

DATOR



 



Sitter här och skriver ett inlägg på min nya dator!

Stockholm




haha var bara tvungen




Mantorp 2









LISTEN UP

Hallå igen. Hemkommen från Stockholm imorse efter mycket shopping och skoskav! Och nu till det bästa....JAG HAR FÅTT EN VÄRDFAMILJ! Det är en man och en kvinna som bor i Missouri i en liten stad som heter Washington. Jag har inte pratat med dem än eftersom jag har i princip varit ute och flängt hela dagen men skickade ett mejl till dem nyss så jag får se när dom svarar. Iallafall så har dem 2 hundar och 3 utflugna barn. Vet inte när jag åker men enligt brevet så börjar skolan den 12 augusti så det är snart. Jag vet ine mycket mer nu men jag ska hålla er uppdaterade!!

RSS 2.0