lördagsshopping

Hallåhallå. Gick en stund på stan idag och köpte jeanstightsen osv. Har typ inte köpt kläder på evigheter så nu var det äntligen på tiden. Åkte sen hem en stund och åt lite lunch och sydde in några gamla jeans. Belv riktigt snyggt faktiskt. Sen gick till Moa och vi gjorde verkligen ingeting. Fick titta på henne äckliga lilla nål som varit i hennes fot i evigehter iallafall. Nu ska vi snart bort på middag sen kanske jag träffar Moa en stund ikväll också. Får se hur det blir,


T-shirt H&M 98kr


Stentvättade jeanstights Vila 300kr


Gina Tricot 199kr

LOV

Äntligen lov! Vad man har längtat asså. Tråkigt nog har jag inga planer alls. Ska helt seriöst sitta hemma och tråka. Ska träffa Moa dom första dagarna sen åker ju hon och Josefine ner till Stockholm dom jäklarna..Sen ska jag också till Anna på födelsedagsfika. Det ska bli trevligt, jag får helt enkelt ta dagen som den kommer haha. Jag var på basket ikväll också. Virtus mot Blackeberg och Virtus förlorade igen. Riktig tråkigt. Imorgon ska jag iallafall ner på stan en tripp och köpa jeanstights osv sen ska jag åka och träffa sjuklingen Moa. Puss


Ta ta ta ta ta ta det Lugnt

Nu är allt plugg innan sportlovet gjort. Så jäkla skönt alltså! Känns som om det enda jag har bloggat om den senaste veckan har varit om plugg. Ikväll har jag bestämt mig för att bara ta det lungt, kanske se lite That 70's show och så. Är så sjukt taggad på lov nu. Ska bli awsome helt enkelt. Inte för att jag har några direkta planer men bara att få sova ut på dagarna blir underbart. Bjuder på en bild från skolan igår!



Nu är det klippt!

Nu har jag äntligen varit och klippt mitt superslitna hår. Syns inte så mycket, men det känns desto bättre. Nu är luggen inte lika tung längre och topparna är fräscha. Nu ska jag fortsätta plugga på samhällskunskapen och även lite matte innan sammanfattningen av Oscarsgalan börjar. Den tråkigt nog försenad till 22.15 för att ett extra insatt program om kronprinsessan Victorias förlovning med Daniel Westling. Men det kan jag förstå. Förresten, ätit nån semla idag? Det har jag, mamma hade gjort saffranssemlor. Inte riktigt lika goda som vanliga men dom funkade.


Skitdag

Min morgon började bra med att jag hörde att Heath Ledger vunnit en Oscar för sin roll som Jokern i Batman: The dark knight och att Kate Winslet vunnit bästa kvinnliga huvudroll för The Reader. Efter skolan träffade jag mina gamla klasskompisar från nian Angelica och Lena. Vi fikade på NK och pratade massa goa minnen. Hur kul hade vi inte i högstadiet alltsååå? Åkte sedan hem och åt, skickade ett brev till STS och började med matten. Har matteprov på torsdag och jag känner att jag kommer få ett stor ig...Har verkligen ingen motivation till matte just nu. Måste iallafall fortsätta med matten nu och lite samhälls.

Vi ser det snöar.

Nu snöar det för fullt här i Umeå. Bättre än de -25 dagarna i veckan iallafall. Idag ska jag försöka ta tag i lite plugg. Bl.a matte, håsa, samhälls och datakunskap. Blir en hel eftermiddag med datorn alltså om inte jag skulle träffa Moa en stund. Ikväll ska jag ut och äta med familjen och resten av medelmmarna i Nailheads, Jag kommer rulla hem efteråt, I promise. Läste att Oscarsgalan är ikväll också. Den börjar 23.55. Rå dålig tid men det sänds live från Hollywood så. Brukar alltid vara en sammanfattning av galan nån dag senare så det blir väl den man får se. Btw har ju Rachel Bilson förlovat sig i veckan med Hayden Christensen, har helt glömt bort att skriva det. Man får väl bara vara glad för hennes skull även om jag hoppades att hon skulle vara med Adam Brody.



Trötter

Såhär dåligt som jag sov inatt har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv. Jag gick och la mig vid ett och en timme senare hade jag fortfarande inte somnat. Vid fyra gick jag på toaletten sen satte jag mig i sängen och läste typ en kvart. Jag var fortfarande inte trött efter det och låg seriöst vaken till klockan sex imorse. Då sov jag nästan två timmar, då gick jag upp och satte mig vid datorn till typ halv tio. Åkte till Malin vid tolv och pluggade lite. Blev serri ingen pluggning alls nästan, bara lite hyper på slutet. Vid halv fyra åkte vi till ladan och jobbade. Björlöven hade match mot Sundvall och dem förlorade med 2-1. Vi fick 100kr var och vi jobbade i fem timmar. Vilken slavlön alltså. Menmen, vi gjorde inte så mycket heller så. 100 kr är ju bättre än ingeting. Har nu varit hemma i någon timme och ätit en asgod middag, var typ kyckling och köttfärsspätt, bulgur och potatissallad, tzatziki och massa annat gött. Nu ska jag bara ta det lungt. Min kropp är typ död. Ha en bra lördagskväll allihopa!


We still rock!

Har kommit hem från Moa nu. Vi gjorde cappuccino och åt hemagjord sorbé. Det var himlans gott. Moa rensade sín garderob lite senare och hittade bilder från klassresan till Köpenhamn 05. Alltså hur vi såg ut, att våra föräldrar lät oss gå ut på det viset. Instoppade jeans, wow-tröjorna från BikBok och vodoo byxorna. Haha vilka tider alltså. Såg också på "Bullet in a bible" det är en live skiva med Green Day som jag och Moa var helt galna i typ i sjuan. När jag försökte vara punkare men lyckades inte riktigt haha. Näe. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hejs!

finally..

Spanska provet var hur svårt som helst. Hade inte ens tränat på dativ och ackusativ objek, kom och hjälp mig! Nu ska jag lämna det bakom mig och börja plugga på nytt. Har typ tusen saker som ska vara klart nästa vecka. Att dom ska trycka in allt innan lovet! Efter skolan satt jag och tittade på That 70's show. Jag har verkligen underskattat det förut. Det är ju awesome, ska börja se det nu från första början nu hade jag tänkt! Ikväll blir det iallafall att vara med Moistois och kanske josefine, får se vad det blir. Jag är själv lite sugen på att se "När lammen tystnar", den går nämligen på tv ikväll. Imorgon blir det förövrigt plugg med Malin osv. Puss!


Pluggtorsdag

Torsdag igen, veckorna går verkligen huuur fort som helst! Men det är bara bra med det, för då kommer snart våren. Jag vill bara att den här dryga vintern ska försvinna. Vi hade typ -22 imorse, det är helt galet! Från en sak till en annan. Ikväll blir det bara plugg. Vi har nämligen spanskaprov imorgon och det skulle sitta fint med ett högre betyg än förut, men vi ser hur det går med det. Huvudsaken är att jag får G iallafall. Nu ska jag ta och plugga lite till innan maten. Hejs!

Frilufsdag på Iksu!

Idag har det varit frilufsdag. Vi började egentligen 11.15 men jag och Malin var så duktiga att vi träffades på skolan tjugo över åtta och pluggade. Eller så mycket plugg blev det inte för mig iallafall. Sedan blev det Iksu där vi började med ett pass bodypump, sen åt vi lunch och sen ett pass med body balance. Bodypump har jag gjort förut, det är rätt så kul men jobbigt. Bodybalance var också riktigt kul men bäst var ändå avslappningen, jag höll på att somna så härligt var det. Nu är jag nyduschad och ska sätta mig och plugga lite spanska..



Söndagkväll

Har haft en riktigt skön söndag. Sov över hos Moa igår så imorse när vi vaknade gjorde vi iordning frukost och såg på "Love and other disasters". På eftermiddagen åkte jag, mamma, pappa och Filippa och tittade på basket. Virtus mot Alvik och Virtus förlorade igen..När vi kom hem såg jag lite på One tree hill innan middagen som blev hamburgare med pommes frites. Mycket gött! Har suttis och skrivit lite på min engelska book rewiev. Fick lite smått panik när jag insåg att den ska vara inlämnad på torsdag. Nej, nu ska jag fortsätta se "Beck - gamen" med mamsen och papsen!


Filippa


Moa och våran goa middag!


Ben and Jerry's!

Happy valentine's day!

Har haft en jättemysig kväll med Moa. Middag, bastat, ansiktsmasker, sett Mamma Mia och Freaky Friday. Juste, var och solade idag också. Ska försöka ta mig till att sola igen så att jag får lite färg. Får bli ett mer utförligt inlägg imorgon med bilder från ikväll. Puss!


Helg!

Äntligen fredag! Hade psykologi prov idag också, kändes helt okej faktiskt. Hoppas på ett G iallafall. Blev en sväng på stan efter skolan med Jenni och Alice. Åkte sedan till mormor en sväng på middag och nu sitter jag här och funderar på att sätta mig och se lite OC. Ciao!


Flott utförsäljning.


Merde 50% rabatt 200kr

The Bakers

Bakade typ 300 kanelbullar och 100 frallor till vårat "Företag för en dag". DRYGT




Malin


Bullar!


Bildredigering.


jag och filippa!

Söndag

Hejsan allihopa. Det här blir min tredje blogg tror jag. De andra pallade jag inte fortsätta med, men den är ska minsann hålla. Ska skriva om mitt kommande år som utbytesstudent i USA, åker hösten 09 men vet inte vars än. Ska också skriva lite om mitt "vanliga" liv eftersom det är cirka 6 månader kvar tills jag åker. Enjoy!

RSS 2.0