Swisch

Oj vad denna kväll har gått fort alltså. Jag orkar verkligen inte pallra mig upp till skolan imorgon,bläää. Kan inte tiden stanna tack? Det är iallafall bra att det är påsklov snart. Det ska bli jäkligt skönt att komma till fjällen! Från det ena till det andra. Jag som hade tänkt att städa min garderob ikväll men planerna ändrades, det blev en lååång promenad med Tova. Var riktigt skönt, alldeles lagomt varmt och så plus att jag fick lite tid att rensa tankarna som alltid är skönt. Sen blev det Desperate Housewives och nu sitter jag här och väntar på att Lost ska börja sen blir det sängen på dirren. Godnatt!

17.03

Idag har det faktiskt varit riktigt fint väder här i Umeå. När jag cyklade till stan idag var typ hela min byxa alldeles blöt av allt vatten som skvättade upp. Men bättre det än minusgrader. Jag och Moa var somsagt på stan, jag och köpte lite underkläder, ett armband och ett linne och vi gick som vanligt och tog en fika på Wayne's. Det var det enda kravet Moa hade för att hon skulle åka med mig till stan, det var om hon fick åka och ta en latte. Efter att jag kommit hem har jag inte gjort så mycket. Bara fikat och sett på tv. Ikväll ska jag ta det lugnt och städa i min garderob hade jag tänkt och se på Desperate och Lost för imorgon blir det ju skola igen...suck. Puss! 

21.55

Så himla härligt att vara ledig idag alltså, blir extra glad för att vi är lediga imorgon också. Mer såna här dagar tack! En annan sak som är roligt med denna dag är att pappa fyller år så jag har tryckt i mig tårta och god mat hela kvällen typ. Moa var här och vi fikade och såg på 90210. Nu har alla gäster åkt hem så nu sitter jag och ser på "Two and a half men". Imorgon blir det kanske en tur ner på stan för lite shopping. Får se om jag får med mig Moa annars känns det inte så peppat.


Here I am

Här kommer lite bilder från open. Orkar inte skriva så mycket om det, men det var roligt och det The Hives var såklart underbara!!!!!!




Hangin' out

Väldigt slapp dag idag. Har bara tre lektioner på fredagar och jag älskar det såklart. Efter skolan cyklade jag ner på stan och checkade i lite affärer, köpte min Umeå Open biljett och en födelsedagspresent till pappa. Hoppas han blir nöjd med den. Ikväll taggar jag iallafall Open, ska bli så jäkla kul typ när alla mina vänner är där. Nu sitter jag och tittar lite halvt på Scrubs och väntar på mat. Men det lär jag få göra ett tag för mamma har precis börjat och jag är ashungrig.


20.40

Jag uppdaterar typ aldrig, men helt ärligt det händer verkligen inget spännande i mitt liv. I veckan har jag enbart pluggat typ. Det är min vardag. Ikväll har jag och Emelie bakat iallafall. Jag hoppas att dem som ska köpa dom på lördag blir nöjda. Dom såg riktigt goda ut faktiskt! Borde egentligen sätta mig ner med spanskan nu men jag känner bara nej..Jag orkar inte, men jag måste känner jag. Btw, får se hur det blir med open. Har ju ingen biljett än. Har lite smått panik, får dra ner på stan imorrn och se om det finns tvådagars kvar. Önska mig lycka till. Ciao!

19.25

Fy fasiken vilken dag alltså. Började med att skriva psykologi prov och jag hade pluggat en dag, ja EN dag innan. Gick ju inte så bra kan jag säga. Hade sedan tusen lektioner och hamnade efter på matten och datakunskapen. Jag hatar tisdagar och lunchen var äcklig också. Och nu drunknar jag i plugg känns det som. Helvetes spanska läxa och engelska prov. Ska bli så jäkla skönt att vara ledig på måndag och tisdag och bara ta det lugnt! Resten av denna kväll ska jag plugga, se Desperate och Lost. Can't wait!


Min helg











Times like these

Hela helgen har bara rusat iväg och jag har inte haft en enda tid för datorn. Filmen i fredags var helt okej. Inte sådär "wow" men den var sådär härligt lättsam. Igår gick jag först en promenad med Tova i det underbara vädret. Efter lunch gick jag och Moa på stan och jag köpte concealer och mascara sen mötte vi upp Josefine för en fika på Wayne's. På kvällen kom John, Linn, Filippa och Elliot på middag. Vi åt tacos och bara hade det mysigt. Efter maten var jag med Moa  och Josefine och vi spelade dart, ni vet pil och fixade varandras hår. Nördiga? japp, but I like it! Idag väckte mamma och Filippa mig klockan nio. Huuh. Jag gick upp, duschade och åt en snabb frulle innan vi drog iväg till mormor. Efter en stund kom John, Linn och Elliot dit. Vi åkte skoter och grillade korv. Väldigt skönt! Och vädret var asbra! Nu sitter jag här och ser på One Tree Hill. Resten av kvällen lär spenderas framför tv:n och skolböckerna. Lägger upp bilder från helgen senare! ciao

movienight!

Ikväll ska jag och Moa gå och se en "A confession of a shopaholic". Det ska bli roligt, har inte läst böckerna men funderar om jag ska börja göra det nu. Tidigare idag var jag hos Moa och vi bara tog det lugnt och såg lite tv osv.


12.42

Är hemma från skolan nu efter cirka tre timmar lång skrivning. Vi skulle skriva en utredande text om droger och ungdomsbrottslighet och jag tycker att det flöt på ganska bra endå. Ska kanske dra ner till stan sen och köpa en present till pappa som fyller år om lite mer än en vecka. Funderar om jag kanske ska köpa en lördags biljett till open om jag endå ska ner på stan. Nu ska jag gå ut med Tova ett tag iallafall!

UF-mässa

Nu tror jag att jag har bestämt mig angående open. Blir kanske så att jag går på lördag endå. The Hives, Erik Hassle, Soundtrack of Our Lives och Tiger Lou spelar då så det låter endå lockande! Ikväll har jag varit på UF-mässan på Nolia med Malin. Vi hade som någon typ av läxa att gå dit och rösta på olika företag. Det var jäkligt många företag men man visste bara vad hälften av dem verkligen gjorde för nått! Nu hade jag tänkt att se nyaste avsnittet av Gossip Girl och sen läsa svenska.

Beslutsångest

Har kommit hem från skolan nu efter en lååång dag. På torsdagar har vi asdrygt schema. Vill bara spy på det! Skulle egentligen åkt på stan och köpt Umeå Open biljett  med Moa men jag ångrade mig. Jag vet inte om jag vill gå. Men nu kanske jag ångrar mig att jag inte går. Kanske kan köpa en endags biljett eller nått. Gah, jag hatar att jag ska ha så jäkla svårt att bestämma mig. Jag velar hit och dit hela tiden. Får se hur det blir.


21.11

Idag har vi haft GA-dag på skolan. Det är en tema dag som idag handlade om "Vi och dom andra" det var om rullstolsbundna och handikappade. Jag, Maggan och Angelica drog ner på stan och åt lunch på frasses sen gick vi runt på stan ett tag innan vi begav oss tillbaka till skolan. Både jag och Angelica fick med oss en kjol hem från Gina Tricot. Sitter nu här i soffan i vardagsrummet och tar det lugnt efter ridningen, som förövrigt inte gick så bra idag. Borde egentligen plugga på spanskan om vi eventuellt har läxförhör imorgon. Imorgon är det också bestämt att jag ska möta upp Moa och köpa Umeå Open biljetter. Jag hoppas verkligen finns kvar några med tanke på att det är en vecka kvar.

Shopping begär





Ge mig! Allt från H&M


Exciting!

Idag kändes det verkligen som våren är påväg. Solen sken och snön började smälta och många har redan börjat plocka fram solbrillorna. Själv drog jag på mig uggsen och skinnvantarna imorse, så rolig är jag! Har träffat Moa ikväll och vi pluggade och tog en fika på Wayne's. Moa var på strålande humör som även smittade av sig på mig, tacktack! Sitter just nu och tittar på Desterate Housewives. Det blir mer spännande för varje gång. Är det bara jag som vill veta vad som är problemet med Dave? Tjugo i elva börjar Lost igen. Som jag har längtat alltså!


I don't care if mondays blue

Har varit hemma från skolan ett tag nu. Måste egentligen plugga engelska eftersom vi har prov på torsdag men smart som jag är glömde jag böckerna i skolan. Sitter här med mamsen och tittar på That 70's show sen blir det middag och lite mer tv tittande. Är ju 90210, 2 and ½ men och ballar av stål ikväll. Awesome säger jag bara!


Efter fikat

Hej, nu är jag hemkommen från Wayne's. Tog en stor iste för jag var fortfarande mätt efter den hemmagjorda pizzan vi åt till middag. Jag trånade efter en chokladboll men kände att min mage inte skulle orka trycka ner en sån. Roligaste var när vi skulle gå därifrån. Då sa killen som jobbade där hejdå till oss värsta glatt. Han måste känna igen oss för vi är seriöst där en gång i veckan konstigt nog. Resten av kvällen ska spenderas framför tv:n med mamma och pappa framför Beck. xx

Söndagar..

Jag är så sjukt less på att skriva på tangentbord nu. Har suttit hela dan framför datorn med psykologin. Jag tror jag snart får skavsår på mina fingerspetsar. Ska plugga lite matte nu sen kan jag bara chilla. Ska bli skönt det. Ska till Wayne's efter maten och träffa tjejerna. Blir bra avslutning på kvällen helt enkelt! Nu till matten!

Schlagerkväll

Åt en supergod middag bestående av revbensspjäll, coleslaw och klyftpotatis innan jag drog iväg till Moa. Hos Moa poppade vi popcorn och drack saft, jag, Moa, Josefine och Daniel. Vi hann också baka chokladmuffins. Måste säga att jag blev väldigt förvånad över att Malena vann. Vi trodde stenhårt på Måns men sen när han fick 96 poäng förstod vi att han var ute ur leken, snygga Måns!! Jag tror iallafall att låten som vann kan gå ganska långt i den stora finalen. Det låter som en låt som öst länderna skulle gilla, eller hur?

The hills

Igår var asmysigt, vi bastade, åt grönsaker och dipp och såg på 13 snart 30. Åkte hem vid tio och satte mig och såg slutet av Legally blonde 2 men jag höll nästan på att somna i soffan. Det var himla skönt att gå och lägga sig sen, vaknade typ vid elva imorse. Har ätit frukost och sitter just nu och tittar på The Hills.


Fredag den 13:de..igen!

Hallå! Blev tyvärr ingen uppdatering igår. Jag hade verkligen inte tid. Men både teatern och bion var bra! Såg i tidningen idag att den bara hade fått en 1:a, hur gick det till? "He's just not that in to you" hette den iallafalla, se den! Idag har jag varit i skolan och spelat upp den lilla pjäsen på draman. Så skönt att det är över. Jag var faktiskt inte så så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Ikväll ska jag vara med Moa och vi ska typ basta och sånt skönt. Imorgon ska vi åka och gratta Linn som fyller 25 imorgon och på kvällen blir det schlagerkväll med Moa, Josefine och Daniel tror jag. Ha en bra helg people!


Mitt goa fika!



 


Drygt

Mitt humör gick från att vara på topp till att vara väldigt lågt. Mamma och pappa kom förstås hem och tog över tv:n. Satte mig då vid datorn och läste vid några bloggar och fick reda på att Nicole Richie's smyckeskollektion kommit till Kyssjohanna. Tänkte då kolla på ett annat armband jag sett där förut som jag har tänkt att beställa men näe, nu finns det halsbandet inte kvar. Det är inte slut i lagret dom har helt enkelt tagit bort den. För dom som undrar hette det typ "World Travel" om jag inte är helt ute och cyklar. En glad nyhet är iallafall att Virtus vann idag. Äntligen! Godnatt

En vanlig onsdag.

Nu har jag kommit hem från ridningen som by the way gick ganska bra idag. Åt en underbart god middag nyss, makaroner, köttbullar och brunsås. Kan det bli godare? Tror inte det. Ska läsa igenom samhälls inlämingen nu och se om jag ska ändra eller lägga till nått sen får mamma eller pappa läsa igenom det en sista gång. Ska bli så skönt att får den där helvetes uppgiften bortgjord. Ni fattar inte hur dryg den är. Måste läsa lite engelska också. Jag glömde boken med läxan i skolan men som tur är så ligger glosorna på fronter. Snart är det Grey's anatomy också. Mmmm säger jag bara. Har inte sett det på länge för mamma och pappa brukar ha bokat upp tv:n för dom ska se nått danskt program men nu när dom är borta är det bara att passa på.

Imorgon är en dag att se fram emot, först skola som dock inte alls är särskilt roligt men efter middagen ska jag åka till midgård och titta på ettornas teaterföreställning där Moa är med på ett hörn och efter teatern drar vi ner på stan och ser bio. Ska bli jäkligt najs! Hoppas filmen är bra bara. Nu blir det Grey's. Puss!

Det rullar på

Har blivit riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Har egentiligen inte gjort något alls, bara varit med Moa, pluggat och skolan. Idag är det ridning som gäller, är inte så taggad men det kommer väl antar jag. Efter skolan ska jag cykla ner på stan och hämta ut en biobiljett till "Dumpa honom" tror jag den hette. Det är förhandsvisning på torsdag så jag och Moa hade tänkt att gå dit. Hoppas biljetterna inte är slut bara!

Tillbaka till verkligheten.

Första dagen i skolan idag. Inte särskilt roligt inte. Börjas direkt med massa plugg, men som tur är blev håsan klar idag. Känns jäkligt skönt för då behöver jag bara koncentrera mig på att göra färdigt samhällskunskapen. Nog om skola idag var jag tillbaka till databutiken och lät dom fixa våran router så nu är den uppdaterad och allt och än så länge har internet inte avbrutits vilket är aaasbra! Ikväll ska jag träffa Moa som har varit i Stockholm ska bli trevligt sen blir mera plugg och 90210! xo

sommar!!


Typ två år gammal bild men blir ni inte sugen på sommar?


Cloudy sunday

Ingen uppdaterin igår, sorry för det. Men igår gjorde jag absolut ingeting. Jag såg på TV hela dan, åt middag, gick ut med hunden och köpte glass och tidning, tittade på film. That's it. Idag har jag heller inte gjort så mycket. I brist på annat följde jag med mamma, pappa och deras vänner ner på Schmäck och fikade. Schmäckbollen var awesome! Har tittat på massa bloggar nu och alla verkar ha haft värsta roligt sportlov med fjällen och allt. Jag vill också till fjällen! Jag taggar redan påsklovet! Nu måste jag sätta mig och plugga lite grann så jag inte behöver sitta hemma resten av veckan och plugga. Puss!

Nu börjar nedräkningen.

Fredag idag och det innebär sista riktiga lovdagen. Jag vill inte tillbaka till allt plugg. Jag har tittat på vår planering resten av terminen och det ser inte kul ut. Ska försöka ha så roligt som möjligt i helgen och försöka glömma att jag börjar 8.20 på måndag. Ikväll ska jag vara med Jenni, Vevve och Hanna tror jag det blev. Får se vad det blir. Ni ska få se vad jag köpte på stan igår också.


H&M


Cheap Monday

Torsdag

Är jättetrött, skulle kunna lägga mig och sova. Det skulle vara jätteskönt men då vaknar jag väl klocklan sex imorgon bitti. Jag blev väckt igen imorse av Tova. Jag åkte ner till stan och träffade Frida efter lunch. Jag var duktig och gick till databutiken och frågade om hjälp till vårat trådlösa internet. Det har krånglat enda sen vi fick det och det var över ett år sen och ingen har fixat det än så jag tog saken i egna händer. Jag försökte fixa det när jag kom hem men vi kunde inte öppna programmet på den stationära datorn så jag får gå tillbaka med våran raouter(?) imorgon. Blev lite shopping på stan också. En rosa t-shirt från Cheap Monday och en satin aktig jacka från H&M. Visar er bilder senare. Efter middagen åkte jag och mamma till Hörnefors för att gå på H&H. Mamma köpte en tröja som vi typ ska dela på och ett par örhängen till mig. Får se vad det blir imorgon. Måste gå tillbaka till Databutiken iallafall!


I'm just chillin

Idag har jag enbart tagit det lugnt. Vaknade av att min hund krafsade på dörren vid nio satt då vid datorn till halv tolv, duschade åt lunch osv. Har sedan varit duktig att skotta heeeela gården och gick ut med Tova på promenad. Eftermiddagen spenderades med min dator hehe. Hade ridning halv sex, vi hade teori så det var as slappt åkte hem åt, duschade igen. Trampade iväg till Moa och sen mötte vi Josefine och gick ner till Hemköp och sedan satte vi oss på Waynes. Mysig kväll helt enkelt. Och imorrn bitti åker dom till Stockholm och jag blir kvar i kalla Umeå. Uuuusch. Jag ska nog se till och ha roligt jag med. Imorgon ska jag träffa Frida och på kvällen ska jag och mami till H&H i Hörnefors. Puss!


Världens bästa!!

The bag

Måste köpa en ny svart väska som jag ska ha i skolan. Hittade denna på Accents hemsida. Måste ner på stan och se om den finns här i Umeå!



Tidsfördriv

Åkte till Malin efter maten och pluggade lite. Blev inte så jätte mycket gjord men bättre än inget. Vi såg på Desperate Housewives också. Så sjukt spännande det är nu. Kan inte vänta tills nästa vecka. Skulle egentligen kunna ladda ner det men näe, det är roligare att vänta! När jag kom hem åt jag ett wienerbröd och såg på Sex and the city - the movie. Har sett den hur många gånger som helst men jag blir aldrig less på den. Allt är så bra men kläderna är bäst. Jag vill ha allt! Nú vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är inte det minsta trött, och jag som trodde att jag skulle somna mitt under filmen. Kanske ska krypa ner i sängen och läsa lite ur Ps I love you. Låter bra tycker jag. Godnatt!


Sleepy

Godmorgon! Jag vaknade av att telefonen ringde och jag skyndade mig upp för att svara men när jag svarade var det helt tyst i luren. Jag hatar sånt och sen kunde jag såklart inte somna om efter det. Idag ska jag vara med Moa efter lunch sen på kvällen ska jag plugga med Malin. Vi måste göra klart hållbartsamhälle inlämingen. Drygt..Och Desperate Housewives ikväll klockan 21.00!


Elliots dop!

Idag var dopet för lilla Elliot. Mycket trevligt, dagen spenderades för det mesta där sen så åkte vi hem och åt middag och sen cyklade jag och Moa ner på stan och fikade på Waynes. För er som inte vet så är Elliot min brorson och Filippa är min brorsdotter!




John, Linn, Filippa och Elliot!


Pappa och Elliot


Mamma, Pappa, John, Elliot, Filippa och jag




Filippa!

RSS 2.0