17.14

Hallå! Dags för en uppdatering känner jag. Hela långa veckan har jag jobbat hos pappa så ingeting värt har hänt att berätta. Idag var det Wheels på Noliafältet och jag var där och jobbade som vanligt. Man kan beskriva dagen som jääättevarm och supermycket folk. Ikväll blir det mera jobb men då ska jag vara cruisingvakt nere på stan, får se hur det går i år..men pengarna rullar ju in!!

CUPCAKE


Midsommarbilder!



















08.48

Hemma nu! Kom egentligen hem igår men hade ingen lust att skriva så. Helgen har iallafall varit väldigt rolig med en massa folk, god mat, brännboll och badtunna! Kommer bilder senare för nu ska jag till tandläkaren och sedan drar jag till jobbet!

SO LONG

Här hemma håller alla på att packa in i det sista så om en stund åker hela familjen till stugan där vi ska spendera helgen med massa härligt folk! Det ska bli ännu bättre än förra året, right?

19.40

Gokväll bloggen! Idag har jag jobbat hos pappa hela dagen, blir samma sak imorgon fast då börjar jag klockan åtta(!!). Ikväll ska jag träffa Hanna, får se vad vi hittar på för något!

NYTTNYTTNYTT







söndag

Sitter här proppmätt efter att ha ätit middag på great eastern, mums! Igår åkte jag, mamma och pappa till stugan men det regnade hela tiden så vi åkte hem vid tolv  tiden idag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt ska ut på en promenad med mamma och tova nu sen blir det nog film. xxx

SOMMARLOV

..sen igår! Känns hur härligt som helst med sommarlov även fast det inte riktigt slagit mig än att det faktiskt är sommarlov. Så nu har jag gått mitt första och sista år med sp1cf sen i höst blir det usa och när jag kommer hem blir det två år med 93:orna..Men för att inte glömma, min bror tog studenten igår! Kan inte vänta tills jag får stå där och skrika två år kvar, två år kvar!!

19.32

Nu efter middagen har jag bara gjort en massa "vuxensaker" jag har varit och handlat, hängt upp och tagit ner tvätt och strukit. Äntligen är det bortgjort. Annars är jag på dåligt humör och är trött. Vill bara sova och jag är dessutom helt pank. Har typ en hunka att röra mig med under de två veckor som är kvar innan jag får mer pengar. Hur ska detta gå?

21.17

Nu är jag hemma efter en fika med Moa på Waynes. Det var svinkallt ute precis som alla andra dagar den här helgen. Kan inte sommarvärmen komma tillbaka? Skolavslutning på onsdag så det får gärna bli lite värme tills dess!

Pain

Aj, mitt ben värker och jag vet inte vad jag har gjort. Ömmar lite gör det också. Känns som växtvärk fast på smalbenet. Kan man ha det?

14.58

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Jag, Emelie, Albin, Linus och Henke åt middag här hemma och hade det bara trevligt. Blev en liten cruising runda genom stan också med Ellen. Idag har jag städat typ hela huset, diskat dammsugat, bäddat osv. Tråkigt tråkigt. Detsamma är det med vädret. Nu sitter jag och tittar på The Hills. Får se vad kvällen bjuder på men den ska nog bli lyckad!


give me


Smashing. Vill bara sno rakt av!

Click




Nothing in my way

Sitter här och lyssnar på Keane och väntar på att Lost ska börja. Är rätt så avis på dem som ska på peace&love i sommar och får se Keane live. Skulle inte vara helt fel! Själv har jag ingen planer för sommaren, alla ska utomlands, jobba, semester osv. Jag vet helt ärligt inte om jag har något sommarjobb fixat men det ska nog lösa sig. Måste hur som helst till stockholm någon gång under sommaren för att hämta mitt visum som jag ska ha till USA. Jag tar tagen som den kommer haha!

13.25

Hade en kort-dag idag så nu är jag hemma. Ska försöka få tag i Moa och se om hon vill hitta på nått, jag vill inte sitta inne hela eftermiddagen. Känns lite waste of time!



Twistin' the night away

Min uppdatering i helgen har varit kass. Har lite av en bloggtorka kanske. Helgen har varit jätterolig iallafall. I fredags var jag först på stan med min pappa och Albin, vi köpte kostym till Albin för studenten sen åt vi middag på Costas. Efter middagen träffade jag Moa. Vi hade egentligen tänkt att ta det lugnt men vi träffade Jenni och Alice mfl. så vi drog runt på stan ett tag. I lördags var jag på stan med Moa, det var sjukt varmt så det var inte det bästa vädret att gå på stan i. Resten av dan lekte jag med Filippa. Efter maten drog jag, Alice, Jenni, Anna och Jennifer på bio. Vi såg My bloody valentine i 3D, haha det var ganska coolt faktiskt. Igår så var jag hos mormor hela dagen och firade morsdag!

RSS 2.0