TOVAA

Idag är det söndag den 28 februari och Tovas födelsedag!


PÅ REPEAT


SHUTTER ISLAND

Igår var jag och såg Shutter Island. Den var jättebra verkligen, gå och se den NU! Dagens planer är att städa mitt rum och toaletten för det behövs verkligen.

HJÄLP

Är det någon därute som vet hur jag får min blogg att vara i mitten, om ni fattar. Just nu ligger det till vänster man jag vill att hela alltet ska bli bredare och i mitten!


MODEKUNGEN


Massa snyggt från Modekungen


VANLIG ONSDAG

Min dag har varit ganska bra. Kan beskrivas som en vanlig onsdag helt enkelt. Stephanie kom igårkväll med två av hennes kompisar, dom sov dock bara över här och åkte på jobbintervju imorse. Skolan gick bara bra. På spanskan såg vi klart filmen The Innocent Voices. På american history så hade vi prov om the constitution. Jag har sån lyx att jag får använda alla våra anteckningar så det gick nog helt okej. Theology är tråkigt som vanligt, sen var det buisness and law där vi inte gör ett dugg. Lämnade tillbaka min cheerleading uniform idag också så goodbye cheerleading. Kvällen kommer nog bestå av lite plugg och TV.

ARG

Sag nyss videon dar en hund blir slangd fran en bro ratt ner pa marken. Hur kan manniskor vara sa grymma?


JAG HAR EN SÅN TUR

Jag har precis bestämt mig för vilka kurser jag ska läsa till individuella valen men jag är helt förvirrad när det kommer till att bestämma vilken period man ska läsa dom. Jag kom hem från skolan för ungefär 45 minuter sen. Fick vänta på min skjuts hem i 45 minuter, drygt!! När jag väl kom hem och skulle släppa in hundarna så trampade jag i HUNDSKIT...fan vad äckligt


OVÄRT VETANDE


Hittade inte ett enda matchande set till sängen..haha


SUNDAY

Mamma Mia musikalen igår var grymt bra. När jag kom ut från själva showen kunde jag inte sluta nynna på alla bra Abba sånger. Idag har jag inte gjort något speciellt, låg i hottuben, lite svengelska där, i över en timme sen har jag pratat med mamma. Måste bara säga att stället som vi åt på innan showen var riktigt coolt. Vi åt somsagt på Red Lobster och i stora akvarium låg det riktiga hummrar som dom plockar upp när man beställer hummer! Vi fick vänta på bord i 45 minuter men det var det värt. Maten var väl inte riktigt wow men det var roligt att få riktigt färska räkor och hummer!


MAMMA MIA

I julklapp fick jag biljetter till Mamma Mia av världens bästa bror så ikväll åker vi in till St Louis och the Fox och ska se Mamma Mia the Musical!


I'M SO HAPPY I'M SO GLAD

FREDAAAG! Idag hade vi pep assembly i skolan och vi cheerleader gjorde en liten uppvisning eller vad man kalla det. Gick inte sådär superbra men men. Efter skolan kom Angela och Laura med mig hem. För mig var det nästan bara att börja fixa iording mig inför matchen som var ikväll. Det var min sista match så det var lite sorgligt, no more cheerleading..Vi stannade och tittade när varsity spelade och jäklar vilket drag det var, så jäkla skoj det var. Vi hade ett pepband ikväll och allt. När vi kom hem vid nio så åt jag en mucho god pizza som Nancy hade gjor till middag sen hoppade jag Angela och Laura in i the hottub. Juste jag kanske glömde säga det men mina värdpäron har köpt en hottub. NICE!



SPRINGFIELD



haha jag kan inte gå in i en djuraffär utan att kela med en liten puppyy!!





asgarv...nice


PUNKT

Lyssnar just nu på Dancing in the moonligt och kan inte sluta att längta efter sommaren!!!!


HELLO GOODBYE

I'm going to Springfield to see Stephanie this weekend so I'll be back on monday! seeya


dryhfyjyu8y8777yu##ersdggfn

jag är så arg. jag vet inte om mina uggs som jag beställde är fejk eller riktiga....jag blir förbannad.. jag är så dum som beställde dom...kill me.

TISDAG

Snowday snowday lovely snowday! Två snowdays i rad är inte fyskam. Idag känner jag mig dock trött och hängig. Min förkylning har blivit värre så det passar ganska bra med en ledig dag så jag kan vila upp mig.


jag och bella i söndags



CRAZY COMMERCIALS






hahahahaha det ar sanna har reklamer som spelas har i staterna


SUPER BOWL

Idag är det söndag men inte vilken söndag som helst för det är SUPER BOWL. Det är alltså football final, New Orleans Saints VS Indianapolis Colts. Matchen är igång nu, men jag lessnade efter fem minuter. Reklamerna är mycket bättre. Det är alltid värsta spacade reklamerna när det är Super Bowl. Jag håller iallafall tummarna för Saints!


BILDER FRÅN DAGEN





LÖRDAG

Är nu färdigsminkad och festklädd för nu är det bröllop nummer 2 som äger rum. Annars sitter jag här och lyssnar på massa Ted Gärdestad låter såsom "Låt kärleken slå rot". Han är så bra!!

YEY

Igår som började alla snacka om hur det skulle bli en snowday idag men idag var vi tvugna att dra oss upp till skolan men under 1st period så började det snöa och alla lektioner blev avkortade och vi slutade klockan tolv. NICE!


SCHEDULE

Mamma frågade om jag kan skriva lite om mina nya ämnen för terminen och visst kan jag det!

Blue Day (Varannan dag blueday och varannan dag goldday)
1st period: English, det är ett helt okej ämne. Har Mr Stevison som har världens skummaste skratt! Tänk er som en vanlig svenska lektion fast på engelska. Ganska tråkigt men man får sig alltid ett litet skratt någon gång under lektionen.
2nd period: Foods med Ms Kenny, eller är det Mrs? Vet inte om hon är gift. Hon är typ världens snällaste människa hon är alltid så glad och förstående och som hon säger "I never get angry, just even!". Ja, och vi lagar mat som ni kanske fattar. Idag gjorde vi biscuits and gravy. Det var mumma, det blir dock lite fel när jag har den här klassen precis innan lunch men det är smällar man får ta. Klassen består av typ 5 juniors och resten freshmens och som tur har jag en junior i min grupp!
3rd period:Housing and Interior design med Ms Kenny igen! Det är en klass med ungefär 22 tjejer bara juniors and seniors, älskar sådana klasser. Vi åker på fieldtrips och tittar på husbyggen och på coola designade hus och idag var det inlämningsdags för vårat lilla project där vi skulle inreda ett rum för en kund som vi själv fick hitta på. Så hela denna termin har vi typ bara suttit och tittat i inredningsböcker och så på varje lektion. Detta är riktigt rolig klass!
4th period: Geometry med Mrs Wright. Det är bara vanlig tråkig matte. Matten här är mycket enklare här för det är inte så mycket huvudräkning det är mest vocabulary som gäller så jag som har väldigt svårt för matte hemma i Sverige tycker att det är väldigt skönt här!

Gold Day
1st period
: Spanish med Senor (senjor, haha vet inte hur man får spanskt n) Stores. Det är bara en fortsättning från förra terminen lite nya personer bara. Det är en väldigt enkel spanska för jag är bara i spanish 2 även fast jag vet att jag skulle kunna vara i 3 och då skulle jag få vara med juniors och seniors iställer men men.
2nd period: American History med Mrs Kandlbinder. Läraren är så jäkla skön! Hon matchar alltid sina kläder och alla utbytesstudenter får alltid jobba tillsammans på alla prov med våran anteckningar och böcker, sweet! Hela klassen är härlig, jag kan inte komma ut från klassrummet utan att ha skrattat minst typ 3 gånger!
3rd period:Theology med Ms Leger...Nä theology är inget vidare. Det är religion, alltså katolsk lära. Det är hur svårt som helst på varje prov sitter jag som ett frågetecken. Det bästa med klassen är att det kan bli väldigt roliga diskussioner!
4th period: Buisness and Law med Mr Meyer. Jag kan beskriva denna klass med ett ord CHILL. Vi gör absolut ingeting. Han pratar på hela lektionen och han favoriserar alla tjejer haha. Denna klass är också bara med seniors och juniors. För några veckor sen gjorde vi nått papper om hur man betalar skatt men jag behövde inte göra det för att jag kommer typ aldrig ha användning för det.

Ja, det är mina ämnen för den andra och sista(!!) terminen på Saint Francis Borgia Regional High School.


OMG

MITT SPOTIFY FUNGERAR!!!!


TILLBAKA


Nu är mina egna naglar tillbaka!


LONG TIME NO SEE

Såg just att det var 3 dagar sedan jag uppdaterade, skärpning Hanna! Nu är halvvägs igenom veckan imorgon är det torsdag och cheerpractice. I veckan är det Catholic Schools Week vilket innebär att vi har våran spirit week denna vecka. Temat i år har varit salladsdressingar, helt skumt. I måndags var der ranchdressing och då skulle vi klä ut oss till cowboys. Igår var det thousand island och då var det tropiska kläder som gällde. Idag var det pajama day och ja alla drog bara på sig mjukisbyxor och pyjamas osv. Igår hade vi folk som blev hypnotiserade och det var sjuuukt coolt. En kvinna som var hypnotisör (?) kom och hypnotiserade typ 30 elever och lärare och det funkade på riktigt. Jag hade dock inte med mig kameran på skolan. Men believe me it was sick!

RSS 2.0