LYCKA

SPRINGBREAK :)

FÖRLÅT FÖR ATT JAG GILLAR MILEY'S NYA SÅNG


HARD WORK WORK

Jag är helt slut i kroppen nu! Efter skolan gick jag till gymmet och gymmade i en timme, sen gick jag hem igen och väl hemma tog vi en timmes promenad med hundarna. Behöver jag säga att mina ben är döda nu? Min kväll kommer bestå av att plugga till ett prov och ett quiz imorgon och självklart Gossip Girl.


HERE WE GO

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade känner jag. Musikalen i torsdags var riktigt bra, alla var superduktiga och ja dom var grymma helt enkelt. I fredags åkte vi till Nancys brors kyrka på fish fry senare på kvällen åkte jag ut till Brett där det var jättemånga personer från skolan så de var skoj! Igår gjorde jag nada. Verkligen inget och nu, söndag, jag ska ta och göra lite läxor och mamma och pappa kommer ringa lite senare så allt rullar bara på här! Har tyvärr inga bilder att visa upp för att mina kamera är spårlöst försvunnen!

MÅSTE SES

Ikväll har jag sett en av de bästa filmer jag någonsin sett, The Blind Side. Den är så fin! Annars har dagen rullat på bra, blev inget gymmande idag för det känns som en förkylning är påväg, igen..



EN VANLIG DAG

Ännu en måndag i staterna. Efter skolan for jag och tränade vilket var jäkligt skönt. Nu är det riktigt vårväder här så allt känns mycket bättre bara pga av lite sol. Endå kan jag inte hjälpa att känna att det känns som om jag missar så mycket som händer hemma, även fast jag vet att jag får vara med om så mycket roliga grejer här. Men när jag ser bilder från alla helger och fjällen så blir jag lite avundsjuk faktiskt! Jag saknar mina vänner helt klart!


Bild tagen från Malin tror jag!


MYSKVÄLL

Kan inte fatta att det är fredag idag. Veckorna går ju så himla fort. Efter skolan hjälpte jag John att plantera lök, första gången i mitt liv någonsin. Jag lär mig alltid nått nytt här haha! Kvällen kommer bestå av att titta på Saw och äta popcorn. Låter ganska bra. Vad har ni för er därhemma?


HAPPY SAINT PATRICK'S DAY

Idag är det St Patrick's day. Vi hade green dressdown day  (jag hade dock på mig uniformen, jag äger inget grönt) och om man inte har på säg grönt idag så får folk nypa en. Och det är t.o.m en speciell maträtt som man
ska äta, det är typ potatis och kål med nått speciellt kött. Vi åt det faktiskt förra veckan eftersom att Stephanie var hemma då inte skulle få chans att äta det den här veckan. Så Happy Saint Patrick's day everyone!




EVEN THE BEST FALL DOWN SOMETIMES

Mitt humör är verkligen nere på botten..Borgia kom till final i state och idag var självaste matchen. Alla var råpeppade. Vi vann state förra året och denna säsong var vi även obesegrade men idag gick allting åt helvete. Vi förlorade. Jag är fortfarande så himla besviken, alla cheerleaders grät och vissa av basketspelarna grät. Nää. I bilen påväg hem i från Columbia så rann tårarna lite grann, bara ut av ren besvikelse. Varför var vi obesegrade hela denna säsong, sen i den matchen som verkligen betydde någonting så förlorade vi. Men en 2:a plats i state, alltså näst bästa laget i hela Missouri (i våran klass, alltså storlek på skolan) är verkligen inte dåligt. Borgia är endå grymma, sjukt bra säsong med ett tråkigt slut.




HÄRLIGT

I veckan är ju somsagt Stephanie hemma så idag när hon hämtade mig från skolan hade hon köpt Crab Rangoons, thank you Stephanie! Jag har suktat efter dessa delikatesser i evigheter nu. Nu har jag precis gjort klart mina läxor så nu består resten av denna dag ut på att chillaaaaa.


SAINT LOUIS ZOO







GROSS


BOWLING

Här kommer två bilder från när jag var och bowlade i lördags med Nancys jobb och deras familjer. Kommer massa mer inlägg senare!



MERAMEC CAVERNS

Igår vad jag ledig och den ledigadagen spenderade jag i Meremec Caverns vilket är en stor grotta. Jag hade adrig varit i en grotta förut så det var ganska coolt faktiskt. Vi fick en liten privattur eftersom vi var dom enda som var där den eftermiddagen. Efter våran lilla grottvandring åt vi en sen lunch och vi åkte till nån statepark och promenerade lite i skogen. Det blev sjukt varmt efter ett tag så när vi begav oss hem igen så tog vi ner "toppen" på bilen för första gången i år. Våren är här!!






TUESDAY

Nu är denna tisdag snart över. Idag har varit en allmänt dryg dag. Mitt hår såg ut som skit, efter skolan for jag och gymmade men efter som jag inte har tränat speciellt mycket och min kondition är lika med noll, plus att jag inte åt något innan så var jag typ svimfärdig efter en timma. Vi åt iallafall en god middag så nu ska jag bara mysa framför TVn och plugga inför ett english quiz vi har imorgon.


RSS 2.0