HAPPY NEW YEARS!

Gott nytt år allihopa! Nyårsafton idag och det taggar jag såklart. Planerna har varit lite oklara men nu är allt fixat och klart. Igår hade jag en riktigt mysig dag. Vi åkte till JCpenney och jag köpte örhänge och en ring till nyår och ett par svarta converse (245 kr!!) sen for vi och åt på Aldos och det blev en Supersalad och nån pasta med räkor och svamp. Efter middagen åkte vi till bion och såg Avatar. Den hamnar på min topp 10 av dom dåligaste och drygaste filmer jag har sett. Jag satt där i nästan 3 timmar och såg filmen, sov dom första tio minuterna sen gick jag på toa i typ 5 minuter bara för att dryga ut tiden. Nä, nästa gång det blir bio så ska jag se nån tjejig film istället.



16:12

Förlåt för sämsta uppdateringen ever. Men det är jullov och massvis med andra roliga säker händer.







LISTA

Favoritcafé: Waynes ofc
Favorittidning: Glamour, Veckorevyn, Seveteen
Favoritplagg i garderoben just nu: Nya svarta tunikan från H&M
Byter gärna garderob med: Rachel Bilson, Nicole Richie, Kate Bosworth...Listan kan bli lång
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
Sminktips till allmänheten: Köp rätt färg på din foundaition haha
Mitt rum kan beskrivas som: Vitt, ljust
Mig själv med tre ord: Glad, vänlig, gillar att shoppaq
Jag tränar: Cheerleading
Jag ville bli när jag var liten: Pippi Långstrump, Kronprinsessa
Nu vill jag bli: Stylist
Humör just nu: Trött och uttråkad
Är det nåt du absolut inte äter: Horseradish
Hur många kuddar sover du med: 2
Morgon- eller nattmänniska: Skulle nog säga en morgonmänniska men det är mysigt att vara uppe halva natten också
Sparare eller slösare: Skulle vilja säga sparare men det är en fet lögn så jag är nog en slösare
Bästa film: Titanic, SATC the movie, Slumdog Millionaire osv
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två
Bio eller promenad: Bio, fast promenader är mysiga dom med. Speciellt med mamma eller Moa!
Är du kittlig: Japp, magen och fötterna haha
Största svaghet: Kan vara blyg, vilket jag HATAR
Det här är jag bra på: Hålla rent och snyggt omkring mig
Chips, morötter eller godis? Hmm, alla tre!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Välstädat helt klart
Kaffe, te eller inget? Kaffe Latte och Te
Har du en besatthet? TV och shoppa kanske!

CHRISTMAS DAY

Jag tänkte dra ett litet snabbt inlägg nu för jag vet aldrig när jag kommer ha tid igen. Idag när jag vaknade snöade det ute och igår regnade det. Perfekt julklapp! Har fått min första julklapp och det var ett biohäfte så jag kan gå på bio för en mycket billigare peng några gånger. Det gillas. Måste också tacka för det jättefina paketet jag fick av mina underbara vänner hemma i Sverige. Jag älskade de små breven och julkorten och framför allt JULESKUM, jag älskar juleskum och påsen är redan tom!

GOD JUL

Idag är det julafton och om jag hade varit hemma idag så hade jag definitivt inte legat sängen just nu med pyjamas på som jag gör nu. Jag saknar julstämingen hemifrån. Glöggen, pepparkakorna, mörkret, Kalle Anka och all julmat! Min familj tror jag just nu befinner sig hos mormor och dom är säkert uppbunkrade i hennes soffa. Idag ska jag fortsätta städa mitt rum och senare ska vi till granny som har en tradition att vi ska dit på julafton och sjunga julsånger och läsa historier från bibeln. Japp. Jag saknar Sveriges jul!


HORSEBACKRIDING




FIRST SNOW



det kom dock i fredags


CHRISTMASBREAK

Nu är det äntligen jullov, efter en hel vecka med exams är der nu skönt att helt kunna slappna av. Och det snöade igår, finns det ett bättre sätt att börja jullovet på? Det ligger ett jättetunt lager men endå, snö! Jag sov över hos Angela igår och där dekorerade vi pepparkakshus och kakor. Mina bev hur fina som helst, har dock inga bilder men jag ta lite senare. Om några timmar kommer Stephanie hem sen ikväll ska vi på Secret Pal Party och då undrar ni säkert vad Secret Pal är för nått. Jo, alla som är med får varsin Secret Pal där dom ska ge en present en gång i veckan utan att avslöja vem dom är. Men på Pal Partyt så får man sin final gift och får reda på vem det är som varit sin Secret Pal i år.
xoxo


ONE MORE DAY

Idag har jag faktiskt varit på riktigt bra humör, vet inte varför. Kanske för att jag får lov imorgon och julafton närmar sig med stormsteg? Nu har jag köpt några julklappar iallafall, förlåt mamma och pappa, ni får julklappar eller presenter så småningom. Måste ju hitta nått som ni vill ha! Idag tog vi bilder till yearbook med cheerleadingen så det ska bli skoj och se hur dom blir. Beställade typ nått paket med en enskild bild och gruppfoto osv. Imorgon är det mass sen blir det rec redovisning och sen spanska redovisning, ganska simpelt.


STUDY?

Sitter och lyssnar på sånger från Hairspray och får värsta suget efter att se den. Den är himla bra ju! Imorgon är det ännu en dag med bara exams och jag har inte pluggat någonting men seröst geometry kommer jag klara. Jag är verkligen inte ett mattegeni men det är inte så himla svårt och om det går dåligt så okej. På American History kan jag använda alla anteckningar och boken, thank you Mrs Kandlbinder sen har jag jag theology vilket kommer gå åt h-vete men jag fattar inte ens vad det handlar om. Katolsk lära, hallå? 


17.52

Jag är helt slut. Har typ tusen prov att plugga på och jag är hur hungrig som helst. Jag längtar till lov då jag får sova!!

SVAR

Svar till Maria: Jag hade egentligen inte förväntat mig så mycket. Jag tror om att jag förväntar sig att man ska komma till en rik familj i florida eller whatever så kommer man nog bli rejält besviken. Men jag är jättenöjd med min familj, kunde nog inte ha fått en bättre! Jag har faktiskt inte längtat hem så mycket heller men det beror nog på att jag trivs så bra i min värdfamilj, men för att minska sin hemlängtan så tipsar jag att hålla er sysselsatta hela tiden för då har man inte tid att tänka hur familjen, kompisarna osv har det hemma. Jag önskade att åka till Californien men hamnade i Missouri. Jag tror egentligen inte att det spelar någon roll vars man hamnar för huvudsaken är att man har en bra värdfamilj och en bra skola! Hoppas du fick svar på dina frågor!


BUSY DAY

Kass uppdatering den här helgen! Helgen var iallafall ganska rolig. I fredags gjorde jag inget speciellt, spelade Wii och for och åt hamburgare. På lördagen var vi somsagt på en till bridalshower och den här var lite mer påkostad. Det var på en jättefin resturang på St Louis Art Museum så vi fick svingod mat och en guidadtur i museet. Efter det åkte jag och min värdmamma Nancy till Chesterfiel och det var tänkt att jag skulle köpa julklappar men såklart hittade jag inga. Lördagskvällen spenderades med Laura föst på skolan för att fixa inför söndagens julkonsert sen hemma hos mig där vi proppade i oss kakor. Igår pratade jag med mamma lääääänge vilket var mysigt sen var det bara att åka till skolan där jag och resten av mixed chorus sjöng för fulla muggar.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och hade tänkt att plugga lite historia. Efter skolan gick jag på ett snabbt möte om the spring musical som jag hade tänkt att "audition for". Om en och en halv timme igen ska jag vara på skolan där det är basketmatch så det är bara på med min cheeruniform :)




UTTRÅKAD

Japp, jag är uttråkad rent utsagt. Det är nada på TV och ingen är inne på facebook, hallå vad gör alla? Ska gå ner och äta lite marabou choklad som jag fick av min fina mamma förra veckan! so long



MINNS NI?


Jag, Alice och Moa mitt i smeten!! Lyssna 1.31


LIKE A MELODY IN MY HEAD

Hallå! Fredag idag, himla skönt. Idag på rec hade vi världens skummaste lektion. Vi åkte till en gammgubbe som tydligen var worldchampion i biljard 2001 och han visade oss massa trick och skröt om hur han hade varit på ESPN fler gånger sen när han sabbade nått trick så han att han aldrig brukar missa haha dryg. Sen drägglade han på bollen. Jaja det var tacos till lunch YUMMI! Imorgon blir det ytteligare en bridalshower men den här kommer vara mer påkostad, tydligen är familjen väldigt rik. Nu ska jag fortsätta njuta av fredagen!


FREEZING

Det är svinkallt här nu, inatt blåste det som bara den och imorse sa Nancy att det blåste 19 miles/hour vilket är 30km/h och det snöar här också! Det har inte kommit så mycket snö än men det är är lite is och så. Det var snuskigt kallt att gå från skolan till bilen i bara kjol och tjocktröja. Ikväll är det basketmatch igen, jag ska dit iförd i min cheeruniform men jag ska bara titta på idag. Så jag kommer befinna mig på skolan hela kvällen eftersom det både är ett JV och Varsity game. Nu sitter jag bara och slappar efter att ha ätit en god lunch på McDonalds (halfday today!)


SAINT FRANCIS BORGIA

Kvällen var riktigt rolig faktiskt. Var tidig till matchen så vi tittade på när JV spelade också. JV är dom som inte platsar i Varsity och det är mest yngre personer som spelar i JV. Vi vann både JV och Varsity och det är ju himla great. Hann även ta lite kort inne i skolan som ni kan få se. En mycket rolig grej som hände ikväll är att jag nu är cheerleader. Jag är i JV så jag är inte i den bästa gruppen men det känns bra endå, är inte lika svårt. Så imorgon ska jag nog gå på träningen sen nästa vecka kommer nog bli min första match. Åh så roligt! Imorgon är jag ledig också så jag har en liten checklista

- Börja på mitt spanishproject
- Damma vardagsrummet och källaren
- Träning 15.15
- Klipptid klockan 17.00

Hoppas att jag får allt gjort under dagen men det lär jag nog. Nu ska jag klicka runt lite på forever 21 och se om jag hittar något snyggt!









HEJ

Äntligen är denna dryga skoldag över. Nu är theologypresentationen också bortgjord så det känns rikigt jäkla skönt. Om ungefär en timme drar jag tillbaka till skolan där det är basketmatch, ska bli roligt! Imorgon har vi en day off. Awesome säger jag. Jag och Nancy, min värdmamma, ska kanske åka till hennes syster och rida. Och jag får heller inte glömma att jag ska klippa mig imorgon. Det är verkligen välbehövligt, mitt hår är som sandpapper så det behövs en rejäl till fräshning.
Ciao!

 


PAPARAZZI

Hej! Tänkte att det kanske var dags med en uppdatering nu. Helgen har varit helt okej, inte varit nått såntdär wow var roligt. Igår åkte jag och Nancy på en bridalshower vilket är som en liten fest som bruden har innan hon ska gifta sig, det är inte en möhippa, det är senare! Det var trevligt, det var på en fin resturang som inte ens hade öppnat så det var splitterny. Maten var jättegod och jag vann faktiskt choklad. Man skulle gissa hur många snacksbitar det var i en skål och jag gissade närmast! Efter det åkte vi hem ett tag se var det bara att hoppa i bilen och åka till St Louis för att gå på 80års kalas. Var god mat där också med chokladfontän och allt, men jag kände typ inga där eller jo, Nancys alla sykskon men ja. Idag har jag inte hunnit göra nått och jag tror jag ska fortsätta att göra inget ett tag till!





I LOVE FRIDAY



Åhnej, jag läste precis på vk.se att Tove åkte ut ur Idol. Tråkigt!! Hur som helst, fredag idag! Idag på rec spelade vi lacrosse, helt värdelös lektion haha skrattar seriöst hur mycket som helst på varje lektion för alla killar har sån jäkla skön humor och läraren är helt skum haha. Sist av allt på dagen var det peprally dock inte lika roligt som det var sist, men vi fick sluta tio minuter tidigare iallafall. Efter skolan åkte jag hem till Laura och vi såg på Superbad, jag slutar aldrig garva åt den filmen. Sen kom John och hämtade upp mig och väl här hemma så väntades ett jättefint julpyntat hus. Trappräcket upp till övervåningen är snurrad med ljusslingor, helmysigt! Något som jag inte får glömma är att min älskade Elliot fyller år idag (okej, igår den är typ 2 på natten i Sverige nu så, men för mig är det idag). 1 år, helt sjukt att det var ett år sedan du kom till världen! Och mormor fyllde år i onsdags, massa pussar och gratulationer från mig!


16.12

Veckorna bara flyger iväg. Är det verkligen redan december? Jag har varit här i fyra månader nu. Känns som om jag bara har varit här i någon månad eller så. Och julen närmar sig och jag längtar! Vi har dock ingen snö ännu, men det här inte ni hemma heller så jag ska väl inte vara så ledsen över det. Ska bli roligt att se hur dom firar jul här och äta deras julmat, även fast jag vet att jag kommer missa Sveriges rågoa julmat!


random bild


RSS 2.0