HELGEN

Tänkte dra en liten snabb uppdatering om vad jag gjorde i helgen. Jag skrev förut om Thanksgiving vilket var en roligt dag med massa god mat! På fredagen åkte jag, Nancy och hennes vän plus hennes man in till St Louis till The Fox och tittade på Little House on the Prarie. Det var om TV-serien men det var en musikal och den var väldigt bra faktiskt. När vi kom hem från the city var det bara att skynda sig till skolan där jag skulle möta alla cheerleaders kom lite försent men. Matchen gick bra, jag tror dom vann med 30 poäng eller nått. Det var basket för ni som vill veta. Efter det åkte jag hem och umgicks med Stephanie och alla henns kusiner. Mysigt. På lördagen var det bara att skynda sig upp för att åka till granny och äta frukost. Hade hellre stannat hemma och sovit för frukosten var inget att hurra för, det var inte bara jag som tyckte det. På kvällen var det match igen så det blev en rätt lugn kväll. Igår så blev det ännu en tidig morgon för att åka till kyrkan sen åkte vi till ett ställe som sålde julgranar. Äntligen lite julkänsla! Efter det åkte vi hem och jag och Stephanie spelade Wii sen efter middagen åkte jag och Laura och såg New Moon. Vet inte rikigt var jag tycker om filmen än, den var väldigt deprimerande. Men Jacob, mmm vill ha honom nu!






15.46



Den här dagen har varit riktigt bra. Var gold day i skolan och det gör allt mycket bättre. Vi har bowlat med rec class i typ en månad nu och idag var det sista gången så vi fick dricka, chips och i hade discobowling haha. Sen var det också ett pris till dom som hade bäst resultat bland tjejerna och killarna och priset var en bowling pin med jelly beans och vem vinner om inte lilla jag? Sitter nu och mumsar på mina jelly beans och lyssnar på Lady Gaga sen väntar läxor..

 

 


THE DAY AFTER

Nu är min första thanksgiving över. Det var en rolig dag med mycket folk. Min värdmamma har 12 syskon så ni kan ju fatta vilken stor släkt hon har vi var sammanlagt 60 pers här. Jag var less redan efter några timmar så jag gick upp på mitt rum och "gömde mig" då och då. Maten var god, kalkon smakar typ som kyckling och sweetpotato är riktigt äckligt det smakade typ som morötter med sirap på. Men annars var allt riktigt gött. Om sen stund åker jag och Nancy och hennes kompis in till Saint Louis och ska gå på en musikal på the fox. Det ska blir roligt efter det blir det bara att åka hem och sen iväg på ännu en basketmatch, kul! :D


HAPPY THANKSGIVING

Thanksgiving idag och jag är taggad. Ska blir roligt att få äta kalkon och pumpkin pie. Helt seriöst jag kommer nog gå upp i vikt efter den här helgen. Hur som helst har jag lov nu. Igår hade vi halvdag på skolan och grandparents mass. Som en vanlig gudstjänst fast allas mormor osv fick komma. Efter skolan åkte jag, Laura och Aaron och köpte lunch på tacobell. Helt okej, dock lite överskattat. Jag och Laura dorg hem till mig och åt maten där och vi spelade wii osv. Klockan fem drog jag tillbaka till skolan för mitt första uppdrag som cheerleading manager på årets första basketmatch. Jag hjälpte till i början och tog fram alla saker osv. Borgia utklassade det andra laget. De vann med 83 - 24 eller nått sånt. Dom vann ju statechampionship i våras så dom är snuskigt bra. Hoppas dom vinner state i år igen för det skulle vara sjuuuukt coolt. Efter matchen var det tänkt att jag skulle åka hem och bara chilla med då frågade saloch Daleom jag vill åka till appelbees med dom och massa andra på middag. Så vi åkte dit och sen åkte vi bara runt litegranna innan vi åkte hem till sal. När jag kom hem vid tolvtiden så började Stephanie leta fram hennes gamla barbiedockor i min garderob så vi satt en halvtimma och garvade åt hennes barbies.


CHICAGO 2

















CHICAGO 1













CHICAGO, I LOVE YOU

Okej, äntligen en uppdatering. Chicago var helt underbart. Önskar att vi kunnat vara där en extra dag, för det var verkligen så himla roligt. Bilder kommer senare, blogg.se är så himla segt.


NU STICKER JAG

Har duschat och nästan packat klart alla. Bara smink och så som måste packas ner. Ska gå ner och äta frukost nu sen sticker jag! Ha en fin helg! xoxo

CHICAGO




nu taggar jag chicago sjukt mycket. imorgon smäller det. har hört att det kommer vara väldigt kallt där, men whatahell jag ska endå springa mellan alla affärer så jag kommer bli alldeles svettig haha.




SAY GOODNIGHT AND GO

Nu är klockan lite över tio här så jag hade tänkt att börja göra mig iordning för att sova. Efter middagen åkte jag och Nancy ut på lite ärenden sen kom vi hem vid åtta och i brist på annat dammtorkade jag hela mitt rum. Igår så städade jag toaletten. Vilken husmor jag är! Imorgon efter skolan ska jag städa klart rummet, sen ska jag börja packa inför Chicago och göra klart resten av alla min läxor. Godnatt!


TODAY IS A GOOD DAY

okej, överreagerade nog lite igår. men vissa dagar ser allt bara svart ut. men idag är det en riktigt bra dag. vi hade half day så jag och Hannah och Melissa for och åt på burgerking, mumma. Har precis stigit innanför dörren nu faktiskt. ska nog plugga lite så jag inte behöver få ångest i chicago att jag har massa läxor att göra när jag kommer hem. btw måste berätta om gårdagens bravader, shit pommes haha. igårkväll så släppte min värdpappa ut hundarna på gården vid halv sju och klockan halv tio så gick han ut och ropade att dom skulle komma in, men tor ni dom är på gården? nej. han blir jätteorolig eftersom att det är han "sweeties" hahaa så han och nancy åker ut och letar efter dom i bilen men dom hittar inte hundarna. så imorse när nancy kom hem från gymmet så ringde hon polisen och såklart hade dom hämtat upp hundarna igårkväll kvart i åtta, så hundarna hade typ varit ute i lite mer än en timme och hunnit rymma från gården. och det var typ bara här nedanför huset också. så polisen hade lämnat hundarna på humain society så nancy fick åka dit idag och hämta dom haha. vilka jäkla hundar och bella som är på löpen också. haha

I'M DOWN

här på bloggen har jag nästan bara skrivit om hur bra allting är och hur mycket jag trivs i min familj och så men nu orkar jag faktiskt inte hålla det inom mig längre. min familj är fortfarande jättebra, jag kunde inte fått en bättre familj men skolan. jag känner mig som världens största loser på skolan och att min personlighet bara försvinner när jag är där. jag har laura och angela (som jag inte riktigt tycker om) men sen är det som att alla andra behandlar mig som luft. killarna är okej, dom är roliga och pratar iallafall lite med en men tjejerna är inte ett dugg intresserade av att lära känna mig. jag tror jag pratar för laura i det är fallet också. jag vill veta vad jag gör fel. okej jag kanske inte pratar så mycket men det är inte så lätt att ta för sig när alla behandlar en som om man är luft. hemma i sverige kanske inte babblar på som en tok i klassrummet heller men där har jag endå massor med vänner. t.o.m en tjej som är ny på skolan som är amerikan har inte hittat nån att vara med, så det kan inte vara vårat fel. det är dom jäkla clique grupperna, seerri. kill me


ADRESS

Okej, här kommer min adress. Ni får gärna skicka brev eller nått om ni har lust!
Hanna Frank co. Struckhoff
1465 Rock Ln
Washington, MO 63090
USA

16.01

måndag igen. suck och det regnar igen. suck. har två prov som jag måste plugga till. har D+ i theology så jag måste få bra på provet imorgon så jag kan höja mig till C. nu börjar jag tagga chicago så jäkla mycket. fatta chicago på fredag, usas tredje största stad = shopping, god hotellfrukost och allt. AWESOME!


sjukt sliten brud i fredags...


VÄRLDENS FINASTE



saknar mina små sötnosar såååååå mycket, vill bara gosa med er nu!!!!!!!!!!! pusspussspusss och tova, älskade vovve!!


22.39

Äntligen en lugn stund. Sitter här på mitt rum och i lurarna pumpas rihannas russian roulette, om ni inte har hört den än så är det dax att ni lyssnar på den NU! De senaste dagarna har varit rätt händelserika faktiskt. I torsdags åkte vi och "provbadade" vi hottubs. Nancy och John ska nämligen köpa en fet hottub att ha ute på gården. Efter det stannade vi och köpte glass på ett ställe som tydligen är jättekänt för sin glass. I fredags efter skolan åkte jag med Laura hem och vi tittade på film och klagade på våra liv. Det är ingen hemlighet att livet inte alltid är en dans på rosor här. Idag så hade jag en riktigt dötråkig lördag. Jag hjälpte Lauras värdfamilj att städa deras garage, japp, sen åkte vi och åt mat. På kvällen åkte vi först till kyrkan och gick på mass, då behöver jag inte gå imorgon bitti, sen åkte vi till my house och våra familjer hade middag tillsammans sen spelade vi mariokart med aaron (lauras värdbror) och såg på transformers med apsnygga shia labeouf.

RUNRUNRUN

har precis kommit hem efter att ha varit borta sen halv åtta imorse. jag är helt slut. idag är det veteransday här i usa. vi ska hylla alla soldater som varit med i krig, tex andra världskriget, koreakriget osv. vi hade assembly i skolan där the band spelade och veterans från washington gick parad, verkligen annorlunda och så himla amerikanskt. ikväll har jag varit på washingtons fallplay, washington är en andra skolan i stan (the public school haha) som är typ dubbelt så stor som borgia. the play var bra även fast jag hellre velat stanna kvar och sen på killarnas basketbollpractise hihi. näe nu håller jag på att somna här så godnatt

17.22

idag när jag kom hem väntade ett brev från mami på mig. var milslångt men läsvärt! det är alltid roligt att få ett handskrivet brev, vilket påminner mig om att jag inte har skickat mitt brev till mormor som jag skrev för 3 veckor sen! har två prov på torsdag som jag skulle behöva börja plugga till. det är geometry och american history, två feta ämnen. nu ska jag äta, pusselipuss!!


YEAH

den här måndagen var en riktigt dryg en och jag skämde ut mig lite då och då. tex på mixed chorus tappade jag ut alla mina papper på golvet sen på theology lektionen kom nått i fel strupe så jag började hosta och blev alldeles röd i ansiktet och tjejen framför mig vände sig om och frågade om jag mådde bra, ja såna här dagar vill jag bara hoppa över.

btw, klockan är 16.38 här


SUNDAY

Har varit kass uppdatering den här helgen, i know. I fredags sov angela och laura över här, vi såg american wedding, åt pizza och spelade wii. igår åkte jag, john (värdpappa) och laura ut på cykeltur. vi åkte utanför stan på en cykelväg och vi cyklade 18miles vilket är 28km, behöver jag säga att jag var död efteråt? kan ju tillägga att det var 24 grader i går så det var wonderful! vi stannade och åt lunch på världens mest amerikanska ställe. när vi kom in var det bara gamla möbler och en träbar och i baren satt gamla skäggiga motorcykelgubbar och drack öl. haha det var en syn. på kvällen åkte vi till lauras värdfamilj där våra värdpäron spelade kort.





AGENDA

något som vi kör med i skolan här är en agenda. jag älskar att ha en agenda, där skriver jag upp läxor, prov, födelsedagar, något som ska betalas osv. så himla lätt att titta ja juste jag har de och de i läxa. plus att man känner sig så himla vuxen när man sitter och skriver in sånna där saker haha!



thursday i don't care 'bout you

igår höll jag verkligen på att frysa ihjäl, det var inte ens kul. vi åkte typ en timme för att se på när min skola spelade football och det var en avgörande match som dom förlorade så nu blir det inge mer football för i år. jag köpte iallafall varmchoklad men såklart så bränner jag tungan så den gör fasligt ont idag..:( matchen var typ en timme härifrån så när vi åkte dit åkte vi på feeeeeta motorvägar. kan aldrig sluta att fascinera mig av dom, när ena sidan är proppad med röda ljus och den andra av vita ljus. coolt! idag var en vanlig dag at school, efter skolan så var det cheerpractise som jag stannade och tittade på. vi såg en film från förra årets state eller nått, vissa av skolorna hade verkligen grymma cheerleaders. ikväll ska jag plugga, det blir geometry och spanish. helt okej faktiskt.

JUST A NORMAL DAY

den här dagen har varit som en vanlig tråkigt tisdag. skolan rullade bara på, inget speciellt hände. det var rågod lunch iallafall, chicken nuggets, sallad och borgia cookie (som en chocolatechip cookie fast dom kallar den borgia cookie för min skola heter så). efter skolan gjorde jag bort nästan alla läxor sen blev det mariokart! efter middagen frågade nancy om jag ville åka till walmart för hon skulle köpa ingridienser till kanelbullar och det passade alldeles utmärkt eftersom jag var i behov av nya hårprodukter sen kom jag hem i lagom tid till 90210, helt klart den bästa tvserien just nu, älskart!


COLORS OF THE WIND

den här måndagen har faktiskt varit riktigt bra. det var 20 grader varmt! och var en kvinna som var och hade en liten konsert så det var helt okej, även fast hon sjöng låtar om jesus haha. vi hade bowling på rec activities idag och jag ägde hahah! har lite läxor kvar att göra men dom kan vänta, jag är rå hungrig nu så jag ska nog gå ner och se om jag kan hjälpa till med maten. btw så gick jag, laura och aaron på bio igår och såg paranormal activities. den var skum men endå riktigt bra. se den!


COLORS OF THE WIND

den här måndagen har faktiskt varit riktigt bra. det var 20 grader varmt! och var en kvinna som var och hade en liten konsert så det var helt okej, även fast hon sjöng låtar om jesus haha. vi hade bowling på rec activities idag och jag ägde hahah! har lite läxor kvar att göra men dom kan vänta, jag är rå hungrig nu så jag ska nog gå ner och se om jag kan hjälpa till med maten. btw så gick jag, laura och aaron på bio igår och såg paranormal activities. den var skum men endå riktigt bra. se den!


RSS 2.0